Fotbal intern

Becali, pe Muntele Athos! VEZI IMAGINI SENZAŢIONALE cu Gigi

Finanţatorul Stelei are cale liberă spre Muntele Athos după ce a scăpat de puşcărie, fiind eliberat condiţionat. Lui Gigi Becali viaţa i s-a schimbat, aşa cum spune, după ce a fost pentru...
07.04.2015 | 13:00
Becali pe Muntele Athos VEZI IMAGINI SENZATIONALE cu Gigi

Finanţatorul Stelei are cale liberă spre Muntele Athos după ce a scăpat de puşcărie, fiind eliberat condiţionat. Lui Gigi Becali viaţa i s-a schimbat, aşa cum spune, după ce a fost pentru prima dată la Muntele Athos. acolo unde a discutat cu bătrînii călugări, cărora, la un meoment dat, a început să le doneze diferite sume de bani.

Într-una dintre călătoriile lui, Gigi Becali a urcat, alături de mîna lui dreaptă, Ionuţ Luţu, dar şi de călugări şi însoţitori, la pas pînă la mănăstire, oferind, pe aleile întortocheată, un adevărat spectacol. A mîncat brînză, cartofofi prăjiţi, dar a şi glumit în dese rînduri. Nu s-a plîns însă niciodată că e obosit, spre deosebire de fostul fotbalist Luţu, care abia mai mergea. Vezi aici imagini senzaţionale cu Gigi Becali pe Muntele Athos.

Gigi Becali a plecat spre Muntele Athos, toate acestea după trei zile de cînd a fost eliberat condiţionat. Acesta a mers să se reculeagă înainte de Paşte, aşa cum a făcut-o în fieare an, înainte de a intra în închisoare. La plecare, patronul Stelei a vorbit despre sentimentul pe care îl are atunci cînd trăieşte printre călugări.

“Îmi e dor de călugări, acolo sînt fraţii mei. Îmi era dor. Şi cînd eram în temniţă mă gîndeam la ei. Mă duc să mă rog pentru România, pentru oamenii de aici. Acolo te rogi pentru toată lumea”, a spus Gigi Becali înainte de a plecat din ţară. ( VEZI VIDEO)

După ce a intrat în închisoare, finanţatorul Stelei chiar a fost vizitat la penitenciar de doi călugări veniţi special de la Muntele Athos şi a scris şi o carte “Muntele Athos, partia Ortodoxiei”.