Fotbal international

VIDEO / TOTUL despre ADVERSARA STELEI: PARTIZAN!

Steaua Bucureşti a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor, adversara roş-albaştrilor fiind Partizan Belgrad, campioana Serbiei....
23.07.2015 | 00:01
VIDEO  TOTUL despre ADVERSARA STELEI PARTIZAN

Steaua Bucureşti a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor, adversara roş-albaştrilor fiind Partizan Belgrad, campioana Serbiei.

Elevii lui Mirel Rădoi s-au calificat cu emoţii în faţa lui Trencin, iar acum vor avea un adversar ceva mai dificil. Meciurile din turul trei preliminar au loc la 28/29 iulie şi 4/5 august, iar Steaua va juca prima manşă pe teren propriu.

A luat titlul cu două etape înainte

Adversara Stelei este campioana Serbiei, Partizan Belgrad, echipă care a luat titlul pentru a 26-a oară în istorie. Această performanţă a fost foarte uşor de obţinut, cu două etape înainte de final fiind la 11 puncte de rivala Steaua Roşie Belgrad.

Partizan Belgrad a reuşit să o egaleze pe Steaua Roşie în topul celor mai de succes echipe din Serbia, cu 26 de titluri.

S-a chinuit acasă cu Dila Gori

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Partizan Belgrad a fost repartizată cu Dila Gori, campioana Georgiei. Deşi părea o misiune uşoară, sîrbii s-au chinuit pe teren propriu şi s-au impus la limită, scor 1-0. Singurul gol al meciului a venit în minutul 83, prin Babovic. Mai mult, această reuşită a venit după ce oaspeţii au rămas în 10 oameni. În tur, sîrbii s-au mişcat ceva mai bine şi au învins în Georgia cu 2-0.

VIDEO CU GOLUL DIN TUR

Returul duelului va avea loc marţi, 21 iulie, de la ora 15:30.

ECHIPELE FOLOSITE ÎN PARTIZAN – DILA GORI

ereerwrqw

 

Mai slab cotată ca Steaua

Uitîndu-ne la loturile celor două echipe, Steaua şi Partizan, roş-albaştrii sînt în avantaj. Valoarea lotului sîrb este de 20 de milioane de euro, conform transfermarkt, în timp ce campioana României are un grup de jucători cotat la 30 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al celor de la Partizan este Andrija Zivkovic, un tînăr mijlocaş ofensiv de 19 ani, care are o cotă de piaţă de 4 milioane de euro. De asemenea, atacantul este destul de periculos, bulgarul Bojinov fiind titularul sîrbilor.

Antrenorul lui Parizan Belgrad este Zoran Milinkovic, un tehnician în vîrstă de 46 de ani, care a fost instalat la cîrma sîrbilor în martie.