VIDEO / Tyson a intrat mereu pe ring drogat

Sorin Dumitrescu   
în Pariuri sportive
13/11/2013, 14:07
VIDEO / Tyson a intrat mereu pe ring drogat
Mike Tyson era plin de cocaină atunci cînd îşi expedia adversarii la podea

În cartea sa autobiografică, fostul campion mondial la categoria grea, pugilistul american Mike Tyson, dezvăluie tot felul de amănunte şocante despre viaţa sa. Printre altele el afirmă cu nonşalanţă faptul că a intrat în ring întotdeauna drogat

A folosit un penis de plastic pentru proba de urină

Tyson are puterea de a admite faptul că toată viaţa lui a suferit de dependenţa de alcool şi de droguri, pe care le-a cunoscut de mic. “La 11 ani am luat prima oară marijuana şi mi se turna de mult alcool cu sticla pe gît”. Asta l-a adus într-o asemenea stare de dependenţă încît nu a mai putut intra pe ring decît după ce consuma cocaină. “De fiecare dată cînd am boxat am fost drogat. Dar aveam grijă să nu se afle, pentru că la testele de după meci foloseam un penis fals, din plastic, unde strîngeam urina de la o persoană nedrogată. Şi aşa am scăpat mereu.”

Dependenţa de droguri a mers pînă într-acolo încît s-a drogat şi înaintea conferinţelor de presă. Astfel s-a dezlegat misterul acelei bătăi generale pe care a declaşat-0 la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Lennox Lewis, pe care l-a muşcat de picior în timpul încăierării. “Eram atît de plin de cocaină încît îmi venea să-l pocnesc într-una chiar şi la acea conferinţă. Aproape că îmi pierdusem minţile” -scrie fostul campion, acum în vîrstă de 47 de ani.

VEZI VIDEO CONFERINŢA LEWIS

Închide ×