News

Video. Un șmecher care gonea cu bolidul pe linia de tramvai, dat peste cap de o șoferiță. Accident violent surprins de camere, într-o intersecție din Timișoara

Accident grav în Timișoara. Un șmecher care mergea cu mașina pe linia de tramvai a fost dat peste cap de o șoferiță. Momentul, surprins de camere.
07.06.2023 | 18:52
Video Un smecher care gonea cu bolidul pe linia de tramvai dat peste cap de o soferita Accident violent surprins de camere intro intersectie din Timisoara
Accident la Timișoara: șmecher care gonea cu bolidul pe linia de tramvai, dat peste cap de o șoferiță. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident care se putea solda cu urmări tragice, în Timișoara. Un șmecher a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, pe linia de tramvai, și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Accident la Timișoara: șmecher care gonea cu bolidul pe linia de tramvai, dat peste cap de o șoferiță

Din primele informații, accidentul din orașul de pe Bega s-a produs miercuri după-masă, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și J.H. Pestalozzi din municipiu.

ADVERTISEMENT

Din datele poliției, un bărbat în vârstă de 72 de ani conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare. Acesta venea dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian. La un moment dat, la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Eroarea comisă l-a costat scump. El a intrat într-un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani. Aceasta circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Bărbatul vinovat a reuşit să iasă singur din maşină. El nu s-a ales cu nicio zgârietură şi nu a ajuns nici la spital pentru investigaţii. Traficul în zonă a fost restricționat.

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere. Din filmări se poate observa cum individul nu ține cont de nicio regulă și intră pe roșu în intersecție. Bolidul său este aruncat peste cap precum o cutie de carton de mașina femeii.

ADVERTISEMENT

Anunțul IPJ Timiș în legătură cu acest accident

”Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan”, anunță IPJ Timiș, citat de TVR Timișoara.

ADVERTISEMENT

Poliția din vestul țării mai informează că, în urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISEMENT