Pariuri sportive

VIDEO/Oscarul pentru cel mai bun film străin, cîştigat de un italian, a fost dedicat lui Diego Maradona

Luni noapte s-au decernat la Hollywood premiile Oscar. Spre uriaşa satisfacţie a patronului lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, premiul pentru cel mai bun film străin a revenit prietenului său,...
03.03.2014 | 15:30
VIDEOOscarul pentru cel mai bun film strain cistigat de un italian a fost dedicat lui Diego Maradona
ADVERTISEMENT

Luni noapte s-au decernat la Hollywood premiile Oscar. Spre uriaşa satisfacţie a patronului lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, premiul pentru cel mai bun film străin a revenit prietenului său, regizorul italian Paolo Sorrentino, mare tifoso al biancocelestilor. 

”El Pibe d’oro” a plîns în faţa televizorului

Paolo Sorrentino este primul italian care cîştigă Oscarul după 15 ani. Amic la cataramă cu patronul lui Napoli, care este unul dintre cei mai reputaţi producători din industria cinematografică, Sorrentino a întrunit sufragiile pentru pelicula ”La Grande Bellezza”. Regizorul italian a spus în discursul ce a urmat înmînării statuetei că dedică succesul său unor oameni cu totul speciali din viaţa sa. Două nume sînt legende ale lumii filmului, la capitolul regie, Federico Fellini şi Martin Scorsese. Al treilea nu are nici o legătură cu munca lui Sorrentino. Este nimeni altul decît Diego Armando Maradona (foto), o persoană cu totul specială pe care a avut şansa să o cunoască foarte bine, a precizat Sorrentino, Aflat în faţa televizorului, în Dubai, Maradona a fost uluit de dedicaţia făcută de Sorrentino şi a izbucnit în plîns. După care a anunţat că prioritatea sa este să ajungă cît mai repede să se vadă cu regizorul îndrăgostit iremediabil de tot ceea ce înseamnă Napoli, pentru a-i mulţumi personal.

ADVERTISEMENT

201202262240073maradonasitofotocuomo1_news

VEZI AICI VIDEO DEDICAŢIE

http://youtu.be/inajdvg20CM