Sport

Viitorul, amical cu Ferencvaros! Voduţ şi Pitu au marcat golurile echipei lui Hagi! Potop la meci

Viitorul amical cu Ferencvaros Vodut si Pitu au marcat golurile echipei lui Hagi Potop la meci

Echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul dispută o partidă amicală în cantonamentul din Turcia cu Ferencvaros! Fosta campioană speră să urce în clasament în ultimele 5 etape ale sezonului regular și „Regele” caută să-și întărească lotul. Un fundaș central cu meciuri în primele două ligi din Olanda, brazilienii Eric și Rivaldinho și Tîrcoveanu sunt jucătorii transferați până în acest moment.

UPDATE, ora 18:50. Viitorul s-a impus cu 2-1 în amicalul cu Ferencvaros. Mihai Voduţ şi Alexi Pitu au marcat pentru echipa lui Hagi care câştigă meciul pe o ploaie torenţială. 

UPDATE, ora 18:15. La Belek a început din nou o ploaie torenţială. Eric de Oliveira a intrat în timpul meciului şi bifează primele minute de la revenire.

 


Rivaldinho este ultimul venit la Ovidiu. Atacantul a mai jucat în Liga 1 Betano la Dinamo. Cinci goluri a înscris sud americanul pentru câini în sezonul 2017 – 2018, apoi a plecat în Bulgaria, unde a evoluat în tricoul celor de la Levski Sofia. Hagi a precizat că deocamdată fiul lui Rivaldo este împrumutat la Ovidiu, dar dacă va avea o a doua parte a sezonului reușită atunci sunt șanse mari să-l cumpere definitiv. Între timp, jucătorul a și ajuns în cantonamentul Viitorului și a privit de pe margine amicalul noilor colegi. Și selecționerul Contra a stat de vorbă cu brazilianul.

Viitorul, amical cu Ferencvaros! Rivaldinho
Rivaldinho își urmărește colegii în echipamentul celor de la Viitorul

Viitorul, amical cu Ferencvaros! Contra si rivaldinho

Viitorul, amical cu Ferencvaros!

Și Gheorghe Popescu a fost prezent la partida cu Ferencvaros. A urmărit la lucru formația alături de care se antrenează și fiul său, Nicolas Popescu. La un moment dat, fostul căpitan al Barcelonei s-a salutat cu Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, care a mers special să o vadă pe Viitorul la lucru.

Viitorul, amical cu Ferencvaros! Popescu
Gheorghe Popescu urmărește jocul elevilor lui Hagi

Viitorul, amical cu Ferencvaros! Popescu

“Am luat un fundaș central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă (n.r. – Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

Târcoveanu e tânăr, l-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri. Pe Rivaldinho l-am luat împrumut cu drept de cumpărare. A ajuns azi în cantonament”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă susținută în Turcia despre jucătorii pe care Viitorul i-a transferat în această pauză competițională.

  • 1 gol a marcat Rivaldinho pentru Levski Sofia