Fotbal international

Viitorul-APOEL 1-0. Victorie uriaşă pentru Gică Hagi! Ganea, erou cu un golazo în stilul lui Roberto Carlos!

Update. Campioana României a reuşit un succes important în primul meci din istoria clubului în Liga Campionilor. Viitorul a învins cu 1-0 pe APOEL, prin reuşita spectaculoasă a lui Cristi...
26.07.2017 | 23:59
ViitorulAPOEL 10 Victorie uriasa pentru Gica Hagi Ganea erou cu un golazo in stilul lui Roberto Carlos

Update. Campioana României a reuşit un succes important în primul meci din istoria clubului în Liga Campionilor. Viitorul a învins cu 1-0 pe APOEL, prin reuşita spectaculoasă a lui Cristi Ganea, din minutul 75.

VIITORUL – APOEL LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE SURSA 1

VIITORUL – APOEL LIVE VIDEO GOL CRISTI GANEA

VIITORUL – APOEL LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Gică Hagi a decis echipa cu care va încerca să dea lovitura în Liga Campionilor.

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Ţâru, Constantin, Ganea – Benzar, Nedelcu, Cicâldău – Chiţu, Ţucudean, Herea
Rezerve: Buzbuchi – Mladen, Fl. Coman, D. Lopez, Hodorogea, Pereira, Vână
Antrenor: Gheorghe Hagi

APOEL: Waterman – Milanov, Merkis, Rueda, Lago – Bertoglio, Vinicius, Nuno Morais, Ebecilio – Oar – De Camargo
Rezerve: Pardo – Artymatas, Alexandrou, Antoniou, Farias, Aloneftis, Vander
Antrenor: Mario Been

echip1

VIITORUL – APOEL LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Update. A avut loc şedinţa tehnică înaintea primului meci din turul III preliminar al Champions League dintre Viitorul şi Apoel Nicosia, azi, ora 21:00.

Iată mesajul postat pe site-ul Viitorului:

Viitorul-Apoel LIVE VIDEO Champions League. UPDATE. Gheorghe Hagi a susţinut o conferinţă de presă înaintea primului meci din turul III preliminar al Champions League, acolo unde FC Viitoru Constanţa va întâlni APOEL Nicosia, campioana Ciprului, miercuri, 26 iulie, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

“Ne aflăm în faţa unui meci extrem de important. O dublă importantă, cu o echipă cu mult mai mare experienţă internaţională decât noi. Suntem pregătiţi să încercăm să trecem turul, să câştigăm mâine, să încercăm să trecem pentru că este un meci aici şi un meci în deplasare. Şi sperăm să fim noi cei care o să trecem turul. Un adversar cu experienţă, cu jucători experimentaţi, valoroşi, cea mai bună echipă din Cipru şi sperăm să fim mai buni decât ei. Suntem sută la sută pregătiţi pentru această dublă”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că are tot lotul apt pentru meciul de miercuri. “Ca lot mai mult sau mai puţin toată lumea e aptă, o să vedem formaţia pe care o să ajung să o folosesc. Am luat mai mult de 25 de jucători în cantonament, pentru că jucăm din trei în trei zile şi trebuie să fim pregătiţi pe toate fronturile. Sperăm ca mâine să fiu inspirat, şi eu şi echipa, şi să facem un meci foarte bun. Miercuri e un meci, mai avem încă un meci de jucat şi trebuie să fim echilibraţi”, a adăugat el.

Viitorul-Apoel LIVE VIDEO Champions League. UPDATE. FC Viitorul Constanţa va primi vizita formaţiei APOEL Nicosia, campioana Ciprului, miercuri, 26 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi, în turul III preliminar al Champions League.

Formaţia pregătită de Gheorghe Hagi a scos la vânzare biletele pentru meciul tur. Tichetele vor putea fi achiziţionate de la casele de bilete ale stadionului Central.  Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei = Tribuna I, 75 lei = Tribuna a II-a, 25 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

………………

UPDATE. Viitorul Constanţa, campioana României, va juca împotriva lui APOEL Nicosia, campioana Ciprului, în turul al treilea din Liga Campionilor. Ciprioţii au câştigat ambele manşe ale meciului cu Dudelange cu acelşi scor: 1-0.

Meciul integral: Dudelange – APOEL 0-1

Marţi seară, de la ora 19:00, în Luxemburg se va decide adversara campioanei României din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Dudelange va primi vizita celor de la Apoel Nicosia. În tur, în Cipru, toată lumea aştepta un succes categoric pentru Apoel, care să asigure calificarea. A fost însă un meci în care gazdele au muncit mult până să marcheze, în minutul 71, unicul gol al partidei.

Viitorul-Apoel LIVE VIDEO Champions League. Cu acest avantaj subţire, de 1-0, de;i este mare favorita, Apoel nu merge prea liniştită în Luxemburg. Ciprioţii ştiu că Dudelange este echipa care are în palmares  o senzaţională eliminare a lui Salzburg şi au văzut că adversarul nu face deloc parte din categoria celor consideraţi de vacanţă. Va fi un meci de uzură, în care Apoel, cu legiunea străină, în frunte cu belgianul Igor De Camargo în atac, va căuta să marcheze măcar un gol.

Viitorul-Apoel LIVE VIDEO Champions League. Campioana are 2 spioni în Luxemburg

Viitorul-Apoel LIVE VIDEO Champions League. La acest meci Viitorul Constanţa va avea doi trimişi special, pe Zoltan Iasko şi Cătălin Anghel, Gică Hagi dorind să cunoască absolut totul despre cele două echipe, dintre care se va decide adversara campioanei României din al treilea tur preliminar. Pentru Viitorul este fundamental să reuşească o calificare în play-off, pentru care ar avea garantat minim locul în grupele Ligii Europa, o asemenea performanţă însemnând câteva milioane bune de euro în conturi.

Fireşte, dintre cele două cel mai de preferat adversar ar fi, de departe, Dudelange. Însă, valoarea loturilor ar spune mai degrabă Apoel, mai ales şi pentru faptul că după ce a pierdut cu 1-0 echipa belgiană nu mai poate sta la cutie, trebuie să rişte, pentru a înscrie şi acest lucru poate fi foarte avantajos, ca spaţii libere, pentru ciprioţi. Oricum, indiferent cine va fi adversarul, Viitorul Constanţa are clar o şansă, depinzând numai de ea pentru a scrie istorie şi în Europa, după ce a făcut-o în campionatul intern.