Sport

Viitorul l-a transferat pe Andrei Artean. Cât va plăti echipa lui Gică Hagi

20.07.2018 | 10:53
Viitorul la transferat pe Andrei Artean Cat va plati echipa lui Gica Hagi

Viitorul l-a transferat oficial pe Andrei Artean, un mjlocaş central de 24 de ani, care ultima oară a jucat la ACS Poli Timişoara, formatie care a retrogradat sezonul precedent în liga secundă.

Pentru transferul lui Andrei Artean, Viitorul a plătit 100.000 de euro către ACS Poli. Artean a fost titular incontestabil la echipa bănăţeană în ultimele două sezoane. El a jucat 74 de meciuri în Liga 1 Betano pentru timişoreni şi a înscris 5 goluri. De-a lungul carierei, Artean a mai trecut sub formă de împrumut pe la Caransebeş şi Râmnicu Vâlcea.

Mesajul clubului din Timişoara după ce Viitorul l-a transferat pe Andrei Artean

ACS Poli Timişoara a anunţat trecerea jucătorului la Voluntari pe reţelele de socializare. Bănăţenii au avut şi un mesaj pentru Artean: „Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul alb-violet ! Ai fost unul dintre cei mai devotați jucători de la Poli Timișoara. Ai fost cu sufletul alături de echipă, arătându-ți atașamentul în momentele memorabile, dar și-n cele mai dificile clipe… Acum, ești în fața unei noi etape din cariera ta de fotbalist. Îți urăm mult succes în tricoul noii tale echipe, F.C. Viitorul. Să fii sănătos, să ai multă baftă și să ne faci să fim mândri de tine că ai crescut îmbrăcând frumoasele culori alb și violet!”, a scris clubul timişorean pe reţelele de socializare.

Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul #albviolet ! Ai fost unul dintre cei mai devotați…

Gepostet von Poli Timișoara am Donnerstag, 19. Juli 2018