Fotbal intern

Viitorul câștigă cu Poli Iași după golul lui Ianis Hagi!

11.05.2018 | 23:38

Viitorul – Poli Iaşi LIVE STREAM Liga 1 play-off este meciul zilei în Liga 1 Betano. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Partida va fi arbitrată de către Iulian Călin, care va fi asistat la cele două linii de Mihai Marica şi George Neacşu. Vezi meciul ONLINE aici. 


UPDATE, ora 23:40 Viitorul Constanța a câștigat cu 1-0 după golul reușit de Ianis Hagi. Moldovenii au jucat timp de 80 de minute în superioritate numerică după ce Mădălin Mihăescu a avut o intrare criminală la decarul Viitorului.


UPDATE, ora 21:58 / Mădălin Mihăsecu a avut o intrare dură la Ianis Hagi, iar decarul Viitorului a fost la un pas de o accidentare urâtă în minutul 9. Jucătorului moldovenilor a fost eliminat, în timp ce Gică Hagi era îngrijorat de soarta fiului său. La scurt timp, căpitanul campioanei României a revenit pe teren.


UPDATE, ora 19:00 Chiar dacă nu va juca la meciul cu Viitorul, Kamer Qaka este în continuare în mijlocul bârfelor din lumea fotbalului. Cei de la Poli Iași s-au bazat pe această situație și au făcut o glumă care a prins la public pe contul oficial de facebook


Viitorul – Poli Iaşi LIVE STREAM Liga 1 play-off

Gheorghe Hagi a anunţat modul inedit prin care au fost aleşi titularii în partida cu Poli, au tras la sorţi: “Măţan nu va juca cu Iași. Pe el şi pe Drăguş i-am pus să tragă la sorţi care va juca mâine, care va juca sâmbătă. Trebuie să joace cineva şi la vârsta lor. Mâine, cu Iași, joacă Drăguş, sâmbătă Măţan. La meciul cu CFR Cluj va fi invers. Avem şi semifinalele de juniori şi ei trebuie să fie şi acolo. Este grupa lor, au şi acolo un obiectiv de îndeplinit”, a declarat Gică Hagi înaintea partidei de la Ovidiu.

Antrenorul advers, Flavius Stoican vine după o victorie uriaşă în faţa FCSB-ului. Acesta i-a scos de pe primul loc pe elevii lui Nicolae Dică, după ce i-a bătut cu scorul de 1-0 în Copou. Acum, înaintea meciului, a anunţat că este deschis să o antreneze oricând pe FCSB, dacă i s-ar ivi această ocazie: “Iașiul e campioana morală a primăverii. Joacă fotbal de plăcere, a oferit sarea și piperul play-off-ului, remizând cu CFR Cluj și învingând Steaua. Și toate plecând în vară de la nivelul la care ni se spunea că vom fi primii retrogradaţi.

“Vreau să pun biciul pe ele”

Când am intrat în play-off, am intrat storși ca o lămâie, cu Steaua am mai stors coaja, ne-a mai rămas de băut sucul.- Mi-a părut bine pentru mine, pentru echipă, pentru Iași. Nu m-am gândit să supăr adversarul. Nu e treaba mea să mă gândesc că poate Steaua a pierdut campionatul cu noi. Nu ne-a ambiţionat nimeni din exterior. Dacă se va ivi posibilitatea, m-aș duce și la Steaua, și la Dinamo, și la Craiova, oriunde. Dar când joc contra lor, vreau să pun biciul pe ele! (râde) Sau tunurile, ca la război”, spune Stoican.

Echipele probabile:

Viitorul: Buzbuchi – Hodorogea, Mladen, De Nooijer – T. Căpușă, Cicâldău, Vînă, Ganea – Ciobanu, I. Hagi, Gavra

CSM Politehnica Iaşi: Rusu – Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Panţîru – Cioinac, Chelaru – Danale, Kizito, Zaharia – A. Cristea

Partida Viitorul – Poli Iaşi se va disputa azi, la Ovidiu, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.