Fotbal international

Vinicius a dat lovitura în afara terenului! Iubita vedetei lui Real Madrid întoarce toate privirile pe stradă! Foto

02.04.2019 | 15:52

Vinicius este considerat drept viitorul star al lui Real Madrid, iar prestaţiile din actualul sezon au atras atenţia asupra lui. Faima de pe gazon i-a adus şi o nouă cucerire, iar presa din Spania a început să scrie despre iubita brazilianului.

Cine este noua iubită a lui Vinicius, vedeta lui Real Madrid

Fără să vrea, Vinicius şi Maria Julia Mazali au dezvăluit că au o relaţie. Totul a pornit de la nişte fotografii selfie, care au făcut furori imediat pe reţelele de socializare. Cei doi s-au fotografiat în aceeaşi baie, iar zvonurile au început să circule cu repeziciune. În plus, jurnaliştii din Brazilia susţin că fotbalistul şi fotomodelul ar avea o relaţie încă de la începutul anului.

Maria Julia Mazali este un cunoscut fotomodel în Brazilia şi a participat la “În vacanţă cu fostul”, o emisiune foarte populară din ţara natală. În vârstă de 23 de ani, brazilianca este extrem de activă pe reţelele de socializare, unde postează fotografii din vacanţele extravagante. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cine este noua iubită a lui Vinicius, vedeta lui Real Madrid
Cine este noua iubită a lui Vinicius, vedeta lui Real Madrid

Vinicius se reface după accidentarea suferită în Liga Campionilor

Vinicius s-a accidentat în minutul 35 al meciului Real Madrid – Ajax Amsterdam 1-4, partidă disputată în manşa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Fotbalistul de 18 ani a părăsit terenul în lacrimi, iar medicii au dat un verdict dur. Brazilianul a suferit o ruptură de ligament la gleznă şi va fi nevoit să stea pe tuşă timp de două luni. Oficialii clubului de pe “Santiago Bernabeu” se aşteaptă ca Vinicius să revină pe teren la începutul lunii mai.

În actualul sezon, Vinicius a jucat 28 de meciuri pentru Real Madrid şi a reuşit să marcheze patru goluri. Atacantul de 18 ani a fost transferat de “galactici” de la Flamengo, iar în startul stagiunii a evoluat pentru Real Madrud Castilla, echipa a doua a formaţiei din capitala Spaniei.