Fotbal international

Violenţe extreme la un meci din prima ligă a Mexicului! Atletico San Luis – Queretaro, suspendat în minutul 85 din cauza bătăilor din tribune! Video

21.10.2019 | 10:20
Violenţe extreme la un meci din prima ligă a Mexicului! Atletico San Luis - Queretaro, suspendat în minutul 85 din cauza bătăilor din tribune! Video
Violenţe extreme la un meci din prima ligă a Mexicului! Atletico San Luis - Queretaro, suspendat în minutul 85
ADVERTISEMENT

Meciul Atletico San Luis – Queretaro, disputat în etapa a 14-a din prima ligă a Mexicului, a fost suspendat în minutul 85 din cauza violenţelor extreme. Ultraşii au făcut scandal pe finalul partidei disputate pe stadionul “Alfonso Lastras Ramirez”, iar arbitrul a decis să oprească duelul din moment ce mai mulţi suporteri au pătruns pe teren.

Atletico San Luis – Queretaro a fost suspendat din cauza violenţelor extreme

Fotbalul din Mexic a fost din nou martor al unor violenţe extreme, iar meciul Atletico San Luis – Queretaro nu s-a putut încheia din cauza ultraşilor care s-au luat la bătaie în tribune. În minutul 85, când oaspeţii erau în avantaj pe tabelă, scor 2-0, fanii celor două rivale au dat startul scandalului. Pe imaginile TV se poate vedea cum aceştia aruncau cu obiecte metalice, iar mai mulţi suporteri se loveau în mod repetat.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a decis să oprească meciul în minutul 85, după ce mai mulţi fani au ajuns pe gazon, iar jucătorii celor două echipe nu se mai aflau în siguranţă. Forţele de ordine nu au putut să oprească luptele la timp, astfel că s-a luat decizia ca meciul să fie suspendat. După 43 de minute, oficialii clubului Atletico San Luis au anunţat că situaţia este sub control. Conform presei din Mexic, cel puţin 37 de persoane au fost rănite în luptele de pe stadionul “Alfonso Lastras Ramirez”.

Violenţele au continuat pe străzile din jurul stadionului

După ce ultraşii au fost evacuaţi din tribune, bătăile au continuat pe străzile din jurul stadionului. Cel puţin zece poliţişti au fost răniţi atunci când au încercat să despartă cele două galerii rivale.

ADVERTISEMENT
Violenţe extreme la un meci din prima ligă a Mexicului! Atletico San Luis - Queretaro, suspendat în minutul 85
Violenţe extreme la un meci din prima ligă a Mexicului! Atletico San Luis – Queretaro, suspendat în minutul 85

Oficialii Liga MX au condamnat violenţele de la meciul Atletico San Luis – Queretaro, în timp ce clubul gazdă a anunţat că va face tot posibilul ca vinovaţii să fie indetificaţi şi pedepsiţi drastic. Jurnaliştii mexicani au scris că forţele de ordine au catologat meciul drept unul de risc maxim, însă organizarea a fost defectuoasă, motiv pentru care ultraşii au putut să ajungă unii la alţii cu uşurinţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri