News

Viorica Dăncilă a jucat ping pong pe tocuri! Imaginile cu premierul României au făcut înconjurul internetului

08.04.2019 | 17:54
Viorica Dancila a jucat ping pong pe tocuri Imaginile cu premierul Romaniei au facut inconjurul internetului

Viorica Dăncilă nu se dezminte. Premierul României a fost surprinsă într-o ipostază inedită, în cursul zilei de luni. Prezentă la inaugurarea noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea al Gărzi de Coastă, prim-ministrul a încins o partidă de ping pong.

Dăncilă, demonstrație de ping pong pe tocuri

Chiar dacă era încălțată cu pantofi cu toc, Viorica Dăncilă nu s-a sfiit să joace un meci demonstrativ de ping pong, iar adversarul a fost unul pe măsură, însuși șeful Poliției de Frontieră. În ciuda ținutei mai puțin obișnuite pentru un astfel de sport, premierul României a ieșit câștigătoare, reușind să obțină mai multe puncte.

Șeful Poliției de Frontieră a fost provocat la un meci de ping pong și de ministrul Agriculturii, Petre Daea, care nu a putut să rateze distracția. Mai mult decât atât, Daea s-a dovedit un adevărat maestru al ping pong-ului, învingândul fără drept de apel pe comisarul șef Adrian Popescu.

Viorica Dăncilă și-a demonstrat îndemânarea la ping pong
Viorica Dăncilă și-a demonstrat îndemânarea la ping pong

Viorica Dăncilă a vorbit și despre situația lui Tudorel Toader

În altă ordine de idei, premierul Viorica Dăncilă a fost chestionată pe marginea subiectului referitor la situația ministrului Justiției, Tudorel Toader, după ce Liviu Dragnea a declarat că așteaptă o decizie din partea sa în cel mai scurt timp.

Aş dori ca astăzi să vorbim despre investiţii, am vorbit foarte mult despre Justiţie. Cred că oamenii sunt interesaţi mai mult de investiţii şi ceea ce facem pentru ei. O decizie (cu privire la Tudorel Toader – n.r.) o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să îmi spun şi eu părerea” , a afirmat Viorica Dăncilă.

Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadrul politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic” , a mai spus premierul României.