Viorica Dăncilă, despre ceasul de aur pe care nu l-a trecut în declarația de avere: ”E un cadou și costă 5.000 de euro”

Alexa Serdan   
în HotNews
13/11/2019, 21:45
Viorica Dăncilă, despre ceasul de aur pe care nu l-a trecut în declarația de avere: ”E un cadou și costă 5.000 de euro” GALERIE FOTO
Ceasul Vioricăi Dăncilă este primit cadou de la soț și costă 5.000 de euro. Sursa foto: romaniatv.net

Florin Roman a acuzat-o pe șefa PSD Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas prețios din aur care depășește valoarea de 80.000 de lei. Fostul premier al României a ținut să lămurească situația în conferința de presă din această seară și a spus care este motivul pentru care nu a trecut ceasul în declarația de avere. 

Viorica Dăncilă are ceas Cartier din aur. Prețioasa bijuterie a fost primită cadou de la soț

Presa a vuit când Viorica Dăncilă a apărut purtând un ceas Cratier din aur în valoare de 80.000 de lei, echivalentul a 119 pensii medii. Liderul deputaților PNL Florin Roman l-a atacat pe fostul premier că nu a trecut această bijuterie în declarația de avere. La conferința de presă susținută în seara aceasta, 13 noiembrie, șefa PSD a ținut să lămurească această poveste.

„Ceasul e primit cadou de la soțul meu. Nu valorează mai mult de 5.000 de euro ca să îl trec în declarația de avere. Soțul meu nu ar fi dat 20.000 pe un ceas. Acum nu îl am, dar o să-l aduc”, a spus Viorica Dăncilă despre ceasul Cartier Ballon Bleu din aur masiv.

Deputatul PNL Florin Roman o acuză pe Viorica Dăncilă de fals în acte

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat sărac și cinstit ca ideologul PSD Ion Iliescu, doamna Dăncilă nu pierde niciun prilej pentru a-și afișa opulența. În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăiește din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a scris deputatul PNL pe contul de Facebook.

Închide ×