News

Viorica Dăncilă, la nunta fiicei lui Niculae Bădălău! Cum s-a îmbrăcat premierul. FOTO

21.06.2019 | 13:05
Viorica Dancila la nunta fiicei lui Niculae Badalau Cum sa imbracat premierul FOTO
Viorica Dăncilă a fost prezentă la nunta fiicei lui Niculae Bădălău *foto: facebook

A fost sărbătoare mare în PSD. Social-democrații s-au relaxat înainte de congresul de la sfârșitul lunii la nunta fiicei baronului Nicolae Bădălău. Sabina s-a măritat cu alesul inimii ei, Răzvan, iar la nunta sa a fost invitată toată floarea cea vestită a PSD-ului, printre care se numără și premierul Viorica Dăncilă.

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă, la nunta fiicei lui Niculae Bădălău

Niculae Bădălău a publicat mai multe poze pe facebook de la nunta fiicei sale. Într-una din ele apare și premierul Viorica Dăncilă, cea care a ales pentru nunta Sabinei să poarte o rochie de culoare violet, dintr-un material lucios. Premierul a fost însoțită de soțul ei, Cristinel, cel care s-a îmbrăcat normal, cu un costum și o cravată neagră, slim.

De asemenea, în pozele publicate de senatorul PSD apare și fiul său mai mare, Gabi Bădălău, alături de soția sa, Claudia Pătrășcanu. Claudia este cunoscută publicului românesc datorită faptului că a făcut parte din formațiile Exotic și Sexy, alături de Cristina Bălan și Julia Chelaru. Claudia și Gabi i-au dat baronului PSD doi nepoței.

Fiica lui Niculae Bădălău s-a logodit cu Răzvan în urmă cu un an

Răzvan și Sabina Bădălău au o frumoasă poveste de dragoste, iar acesta a cerut-o în căsătorie pe fiica senatorului PSD în urmă cu un an. Atunci, Niculae Bădălău a scris pe facebook:

„Într-o atmosferă caldă, într-un grup restrâns de prieteni, am trăit emoţia unui eveniment minunat.  Sabina, fiica mea, a primit ceea ce cred că aşteaptă fiecare fată să primească – o dată în viaţă – cererea în căsătorie și inelul de logodnă. O după-amiază frumosă de august, de care îşi va aminti mereu cu lacrimi de bucurie și speranță. Bine ai venit în familia noastră, Răzvan! Dumnezeu să vă ajute ca împreună să faceți cel mai important pas din viaţa unui om – familia! Cât despre noi, părinţii, vom fi mereu alături de voi, și vom veghea ca zâmbetul vostru să nu dispară niciodată! Vă iubim, copii frumoși!”, a scris social-democratul, pe facebook.

Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante zile din viața fiicei mele și implicit a noastră, a familiei. Într-o…

Gepostet von Niculae Badalau am Freitag, 3. August 2018

Prezența Vioricăi Dăncilă la nunta fiicei lui Bădălău este un semn cu privire la apropierea dintre cei doi, în ajunul congresului PSD în care se va vota noul președinte al social-democraților.