News

Viorica Dăncilă, mesaj pentru pensionari în ziua în care a crescut punctul de pensie: „Vom spune adevărul”

01.09.2019 | 13:26
Viorica Dancila mesaj pentru pensionari in ziua in care a crescut punctul de pensie Vom spune adevarul
Viorica Dăncilă i-a asigurat pe pensionari că își vor primi măririle. Sursa foto: Digi 24

Viorica Dăncilă a adresat un mesaj pensionarilor astăzi, de când au intrat în vigoare majorările promise de Ministerul Muncii după ce a fost adoptată noua lege a pensiilor. Dăncilă le-a spus pesediștilor că pentru fiecare jignire pe care o vor primi, ea va spune mereu adevărul mai ales că, susține premierul, există multă manipulare în spațiul public.

Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la adresa opoziției și a protestatarilor

Dăncilă a împrumutat mare parte din discursul pe care îl avea Liviu Dragnea, folosind chiar expresiile sale precum „Ei vor veni cu jigniri, noi vom spune adevărul!”. Dăncilă le-a spus pensionarilor că nu e doar prima zi de toamnă, ci ziua în care mulți bătrâni care au muncit își recapătă demnitatea după ani de trudă.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a lansat un atac la adresa opoziției, azi, la Constanța. Aceasta a spus despre cei care vor să vină la putere că nu știu să guverneze altfel decât să taie. Dăncilă a vorbit și despre protestatarii care au întâmpinat-o la Constanța susținând că aceștia au venit de la București și că nu mai pot influența pe nimeni din societate căci sunt tot mai puțini credibili.

Viorica Dăncilă
Dăncilă, extrem de revoltată din cauza protestatarilor. Sursa foto: Digi 24

„De la Constanța nu au ieșit să protesteze, dar au venit de la București”

„Sunt unii care doar ştiu să jignească, nu vin cu o propunere, cu nimic constructiv. De la Constanţa nu au ieşit să protesteze, dar au venit de la Bucureşti, pentru că ei cred că mai pot influenţa cetăţeni. Nu o mai pot face, oamenii văd care este drumul către care vor să-i îndrepte aceste persoane. Ei vor veni cu minciuni, cu jigniri, noi vom spune adevărul şi cu proiecte pentru oameni. Importante nu sunt aceste manifestări care nu le fac cinste”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Şi, pentru că m-a întrebat cineva dacă sunt bani, cu siguranţă da. Niciodată nu vom face un pas fără să ne asigurăm că există bani pentru pensii, pentru salarii. De aceea fac un apel către cei care vin în spaţiul public şi spun ‘nu sunt bani pentru pensii şi salarii’. Nu pot să-i înţeleg. Sunt pensionari care în ţara aceasta trăiesc de la pensie la pensie. Cât de cinic să fii să spui: ‘Nu mai sunt bani’? Şi că un pensionar nu-şi mai ia pensia? Sunt oameni care au învăţat să conjuge doar verbul a tăia”, a mai spus premierul la Constanța, conform știrileprotv.ro.