News

Viorica Dăncilă, mesaj războinic in ședința PSD: „Luați-vă fuste”

01.09.2019 | 10:07
Viorica Dancila mesaj razboinic in sedinta PSD Luativa fuste

Viorica Dăncilă a pus piciorul în prag ieri în cadrul ședinței PSD. Premierul, candidat la alegerile prezidențiale din partea formațiunii de stânga, a lansat și un atac la adresa fostului lider de partid, Liviu Dragnea. Aceasta i-a întrebat pe colegi dacă doresc să revină în epoca fostului președinte și dacă ar fi o soluție să dea afară oameni pe bandă rulantă cum făcea fostul baron de Teleorman.

Viorica Dăncilă, mesaje ferme transmise în ședința PSD de ieri

Șefa PSD le-a răspuns liderilor care se vaită de felul în care este condus partidul, iar Dăncilă le-a sugerat să își ia fuste, căci ea va purta pantaloni. „Luați-vă fuste!”, a răspicat Dăncilă în cadrul ședinței la care au participat oamenii de bază din actualul PSD. Dăncilă a mai vorbit și despre tentativa lui Victor Ponta de a rupe din partidul pe care îl conduce.

„Aş vrea să nu mai discut despre Victor Ponta, nu este o prioritate pentru PSD. N-am discutat cu Victor Ponta, n-am de gând să discut cu Victor Ponta, îl las cu jignirile şi cu aroganţa lui. Pe mine mă interesează PSD şi soarta PSD”, a spus Dăncilă la CEx-ul intern.

Viorica Dăncilă, premierul României
Premierul nu vrea lași în partid, iar pe cei care nu sunt mulțumiți, i-a trimis la Ponta. Sursa foto: Digi 24

Dăncilă: „Nu am nevoie de lași”

„Nu am nevoie de lași, nici de îndoieli în partid, iar cei care vor să colaboreze cu Victor Ponta să meargă alături de el!”, le-a transmis Dăncilă colegilor. Cei de la PSD s-au plâns și în legătură cu banii de care dispun pentru actuala campanie electorală. Aceștia au spus că s-au cheltuit prea mulți bani pentru alegerile europarlamentare, iar de banii respectivi era mare nevoie acum, la prezidențiale.

Viorica Dăncilă este candidata PSD la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 14 noiembrie (primul tur). Premierul nu este foarte bine cotat în sondajele de opinie, aceasta fiind la capitolul intenție de vor sub politicieni precum Dan Barna, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu, doi dintre ei nefiind pe lista pentru Cotroceni.