News

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! A încurcat orașul în care se afla

11.05.2019 | 12:16
Viorica Dancila o noua gafa A incurcat orasul in care se afla
Viorica Dăncilă, premierul României, s-a remarcat prin numeroase gafe de-a lungul mandatului său. Sursa foto:hepta.ro

Viorica Dăncilă nu se dezminte. Prezent în cadrul mitingului organizat de Partidul Social Democrat la Galați, premierul României a „reușit” o nouă gafă de proporții. Mai exact, a încurcat orașul în care se afla, afirmând că este de fapt la Iași, unde formațiunea politică desfășurase un alt miting, în urmă cu două zile.

Ce a spus Viorica Dăncilă în cadrul mitingului de la Galați

Campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 se apropie de final,astfel că partidele aflate în cursă organizează în aceste zile mitinguri în cele mai importante orașe ale țării. Este și cazul PSD, aflat într-un turneu prin zona Moldovei. După manifestația de la Iași, social democrații au poposit la Galați, prilej cu care Viorica Dăncilă s-a făcut remarcată, printr-o nouă gafă.

Criticând refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o invita la una dintre cele mai importante acțiuni diplomatice desfășuate în țara noastră, prim-ministrul a fost protagonistul unui moment comic, încurcând orașul în care se afla. „Facem aici Summit-ul de la Iași!” , a rostit Viorica Dăncilă pe scena instalată la Galați.

Miting PSD la Galați
Miting PSD la Galați

Discursul Vioricăi Dăncilă în timpul mitingului PSD de la Galați

Am văzut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu, n.r.), cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summitul de la Iași… Scriem declarația de la Galați și în această declarație scriem cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca părinții și bunicii noștri să fie umiliți, să se taie pensii și salarii, să se închidă spitale, că nu mai acceptăm ura, că vrem ca noi, românii, vrem să ne consutruim propriul destin.

Când nu ai proiecte, vii și țipi și jignești. Am venit la iași, am venit la Galați, la Botoșani, am mers în multe locuri din țară pentru că este un moment important pentru țară”, a continuat aceasta atacurile la adresa Opoziției, spunând că PSD are candidați ”cu tricolorul în suflet” , a spus Viorica Dăncilă, în discursul susținut pe scena de la Galați.