News

Viorica Dăncilă rămâne pe poziții: “Toți bărbații și-au găsit ținta perfectă, vor să lupte cu premierul”

29.08.2019 | 21:04
Viorica Dancila ramane pe pozitii Toti barbatii siau gasit tinta perfecta vor sa lupte cu premierul

Premierul Viorica Dăncilă se simte atacată din toate direcțiile! Președintele PSD a afirmat că „toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă” şi că „toţi vor să se lupte cu premierul României”. „Nu mai au nimic de împărţit între ei (…). Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe şi să le demonstrez că greşesc”, adaugă ea.

Viorica Dăncilă se simte atacată

Chiar dacă guvernul nu va primi votul de încredere în Parlamentul României, Viorica Dăncilă spune că PSD nu va renunța la guvernare. „Am văzut că toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă, toţi vor să se lupte cu premierul României. Nu mai au nimic de împărţit între ei, toţi vor ca premierul României să plece de la Palatul Victoria, să nu mai fie preşedinte de partid… Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe şi să le demonstrez că greşesc”, a declarat Viorica Dăncilă, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti.

Premierul a făcut aceste afirmaţii în contextul în care a fost întrebată despre acţiunea în instanţă a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Totodată, premierul a subliniat că nu demisionează dacă nu adună suficiente voturi când vine cu Guvernul în Parlament.

Viorica Dăncilă se simte atacată
Viorica Dăncilă se simte atacată

Viorica Dăncilă nu renunță la guvernare

„Dacă nu primim votul de încredere Guvernul rămâne la forma iniţială şi venim cu o altă formulă. Vrem să dăm dovadă de stabilitate. Nu luăm în calcul ieşirea de la guvernare”, a adăugat premierul. Întrebată apoi dacă are în vedere o colaborare cu partidul lui Victor Ponta, Viorica Dăncilă a precizat că PSD nu ascultă declaraţiile liderului PRO România şi că acesta din urmă şi-ar fi greşit meseria. „Noi nu mai ascultăm de mult declaraţiile lui Victor Ponta. Cred că şi-a greşit meseria, face foarte multe scenarii”, a mai spus Dăncilă.