News

Viorica Dăncilă, schimbare de look! Cum a apărut la întâlnirea cu ambasadorul Chinei

25.04.2019 | 20:18
Viorica Dancila schimbare de look Cum a aparut la intalnirea cu ambasadorul Chinei

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut o schimbare de look. Prim-ministrul României a renunțat, pentru prima dată de când este în înalta funcție, la coafura cu coc ce a consacrat-o. Pentru a scoate modificarea în evidență, Dăncilă a apărut ca un alt om la o întrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Jiang Yu, cu părul desprins.

Viorica Dăncilă a decis să facă o schimbare de look

Viorica Dăncilă a fost ținta multor ironii pentru felul în care și-a purtat părul de-a lungul vremii, celebrul coc cu burete, atât din partea bărbaților, cât și a jurnaliștilor ori a oamenilor simpli sau politicieni.

La întâlnirea cu pricina, premierul i-a adresat felicitări cu ocazia preluării recente a postului de ambasador al Republicii Populare Chineze în România și a asigurat-o de întregul suport din partea țării noastre pentru ducerea la îndeplinire a mandatului său.

Viorica Dăncilă, schimbare de look! Cum a apărut la întâlnirea cu ambasadorul Chinei
Premierul a apărut fără deja celebrul coc la întâlnirea cu ambasadorul Chinei

Comunicatul Guvernului

Convorbirile au reliefat caracterul dinamic al dialogului politic și al cooperării bilaterale dintre România și R. P. Chineză, ce au la bază o îndelungată prietenie, înțelegere și respect reciproc, consolidată în cele șapte decenii de la stabilirea relațiilor diplomatice. Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă a evocat întrevederea de substanță cu premierul Consiliului de Stat al R. P. Chineze, domnul Li Keqiang, în marja Summit-ului Șefilor de Guvern din statele formatului cooperării Europa Centrală și de Est – R. P. Chineză (Dubrovnik, 12 aprilie 2019), precum și întrevederea cu delegația condusă de prim-vicepreședintele Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, domnul Zhang Qingli, cu ocazia vizitei la București, în perioada 20-23 aprilie 2019.

Viorica Dăncilă, schimbare de look! Cum a apărut la întâlnirea cu ambasadorul Chinei
Prim-ministrul a renunțat, pentru prima dată de când este în înalta funcție, la coafura cu coc

Prim-ministrul României a salutat nivelul cooperării dintre cele două state, arătând că Republica Populară Chineză este un foarte bun partener comercial al României din zona asiatică. În context, a fost evidențiat interesul României pentru creșterea echilibrată a schimburilor comerciale bilaterale, precum și pentru participarea activă la misiuni economice, târguri și expoziții internaționale tematice, pe ambele sensuri”, se arată în comunicatul Guvernului.