News

Viorica Dăncilă, temeri după ce a ajuns în turul II! „Mă aștept să fiu chemată la DNA”

18.11.2019 | 08:32
Viorica Dăncilă, temeri după ce a ajuns în turul II! „Mă aștept să fiu chemată la DNA”
Viorica Dăncilă crede că va fi chemată la DNA. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Fostul premier al României Viorica Dăncilă a recunoscut că are câteva temeri după ce a ajuns în turul II al alegerilor prezidențiale! Șefa social democraților spune că se așteaptă să fie chemată la Direcția Națională Anticorupție pentru că a intrat în finală contra lui Klaus Iohannis. De altfel, Dăncilă a ținut să scoată în evidență și alte „coincidențe” legate de scrutinul pentru cel care ocupă cea mai înaltă funcție de la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă, temeri după ce a ajuns în turul II!

„În următoarea perioadă mă aștept să fiu chemată la DNA. Sunt prea multe coincidențe: în 2014, a avut Victor Ponta dosar penal. Anul acesta, se aștepta ca domnul Barna să intre în turul doi, a avut dosar penal. Nici nu am intrat bine în turul doi și Rareș Bogdan m-a amenințat că dezbaterea o voi avea cu procurorii. Am crezut că este o greșeală.

ADVERTISEMENT

M-am așteptat ca președintele Iohannis să se delimiteze, dar am văzut o a doua afirmație a lui Rareș Bogdan care a spus că voi da ochii cu procurorii. Mă aștept la acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Liderul PSD a subliniat că aceste afirmații ale lui Rareș Bogdan sunt dublate de declarațiile din Guvernul Ludovic Orban I.

Dăncilă, contre cu Iohannis

Viorica Dăncilă continuă șicanările cu Klaus Iohannis. Fostul premier este deranjat de faptul că actualul președinte îi refuză o dezbatere politică „Cred că fiecare dintre noi, având în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor.

ADVERTISEMENT

Cred că această dezbatere este necesară şi că este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere. Să înţeleagă că este o obligaţie faţă de cetăţenii români şi că cetăţenii nu acceptă această sfidare”, a mai spus Viorica Dăncilă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri