Sport

Vipers Kristiansand – CSM București 27-29. Victorie importantă în EHF Champions League la debutul lui Djukic

20.10.2018 | 20:05
Vipers Kristiansand  CSM Bucuresti 2729 Victorie importanta in EHF Champions League la debutul lui Djukic

CSM București s-a impus cu 27-29 pe terenul celor de la Vipers Kristiansand în partida care a reprezentat debutul lui Dragan Djukic pe banca tehnică a „tigroaicelor”.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

După un start ezitant de meci, fetele noastre și-au revenit în repriza secundă și au avut chiar și un avans de cinci goluri. În final s-a terminat 29-27, iar CSM urcă provizoriu pe primul loc în grupa D, cu două victorii și un eșec. A fost debutul lui Dragan Djukic pe banca tehnică a CSM-ului.

Vipers Kristiansand – CSM București 27-29

Min. 48 – După un start ezitant, CSM controlează jocul în aceste momente

Min. 35 – Fetele noastre preiau conducerea

Min. 30 – Pauză! Cele două echipe intră la cabine la egalitate

Min. 16 – Se anunță un nou meci complicat pentru „tigroaice” care nu par să găsească prea ușor drumul spre poarta adversă

Min. 7 – La fel ca în partida pierdută în Germania, CSM începe greu și acest joc

Min 1 – A început partida


CSM București și-a demis antrenorul în această săptămână. Locul lui Magnuss Johansson pe banca tehnică a fost luat de sârbul Dragan Djukic, care a mai activat ca antrenor în handbalul românesc la HC Odorhei, în Liga Națională masculină. Djukic a fost adus pentru o mai bună colaborare cu lotul, în care se află nu mai puțin de șapte jucătoare din spațiul ex-iugoslav.

Vipers Kristiansand – CSM București e online la TV pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Streaming online pe FANATIK.RO

Digi Sport 1 și Telekom Sport 1 vor transmite la TV această partidă cu începe de la ora 19:15, dar un streaming online va fi disponibil și pe platforma FANATIK.RO la ora de start a jocului. Este o soluție ideală pentru cei care nu pot fi în fața unui televizor sâmbătă seara, dar vor să urmărească evoluția fetelor noastre.

CSM București pornește drept mare favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.40. În comparație, adversarele fetelor de la CSM au o cotă de 3.80 să câștige. Vipers Kristiansand este echipa pe care SCM Craiova o învingea în precedentul sezon în dublă manșă în finala Cupei EHF.

Cel mai ușor adversar pentru Cristina Neagu și compania

Liga Campionilor pare să fie o pălărie mult prea mare pentru Kristiansand, chiar dacă aceast echipă a arătat spirit de luptă și devotament în primele două runde. Mai întâi a remizat 27-27 în propria arenă cu nemțoaicele de la Bietigheim, iar apoi a pierdut 26-27 în deplasare cu Ferencvaros.

În comparație, CSM București are o victorie și o înfrângere. Succesul a venit în Capitală cu echipa maghiară, scor 36-31, în timp ce înfrângerea a fost consemnată pe terenul lui Bietigheim, scor 28-30.

Interesant este că bucureștencele au mai pierdut în acest sezon primul meci de pe teren propriu în campionat după cinci ani de invincibilitate. S-a întâmplat cu Râmnicu Vâlcea, meciul care aproape că i-a semnat sentința lui Johansson. CSM pierduse împotriva acestei echipe și Supercupa României, astfel că e posibil să avem de un sezon strâns în această ediție a Ligii Naționale.

Rămâne de văzut dacă Cristina Neagu va ieși sau nu la rampă împotriva lui Kristiansand, cea mai bine plătită handbalistă din România dezamăgind în ultimele partide.