Fotbal intern

Virgil Ghiță, unul dintre eroii de la tineret, îl laudă pe Mirel Rădoi: “Mister ne-a dat mult curaj!”

17.10.2018 | 08:49
Virgil Ghita unul dintre eroii de la tineret il lauda pe Mirel Radoi Mister nea dat mult curaj
ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță este unul dintre cei care au contribuit la succesul celei mai bune apărări din aceste preliminarii, cu doar 4 goluri primite, la egalitate cu Anglia. Fotbalistul de la FC Viitorul a explicat cum a fost posibil ca România să nu mai aibă complexe împotriva marilor forțe din Europa. “Mister a venit cu un plus de atitudine, ne-a dat mult curaj în noi” a spus Virgil Ghiță, despre rolul din vestiar al selecționerului Mirel Rădoi.

Virgil Ghiță a jucat fără greșeală în partida care a adus și matematic calificarea la Euro a naționalei de tineret. Fundașul crescut de Gică Hagi la Viitorul a dezvăluit care a fost secretul succesului. ”Ne simţim foarte bine. Este ceva extraordinar pentru noi acest moment. Suntem foarte bucuroşi. Nu am cuvinte să exprim bucuria pe care o simţim. Pentru asta merită să joci fotbal, să ajungi cât mai sus, pentru momentele astea cu suporterii şi momentele frumoase din fotbal. La început siti cum e. Nu ne facem calculele acestea. Ne-am dorit calificarea foarte mult. Din acest motiv am şi obţinut-o” a declarat apărătorul născut la Pitești.

ADVERTISEMENT

Calificarea primul pas! Tricolorii mici vor trofeul la Euro 2019

După 20 de ani, România U21 merge la un turneu final al unui campionat european. Actuala generație nu își propune doar prezența în Italia. Tricolorii mici au planuri mari pentru turneul final din vara viitoare, desfășurat în perioada 16-30 iunie, 2019. Virgil Ghiță e și el convins că România poate reuși ceva deosebit.  “Ne ducem la Euro nu să facem prezenţa, ne ducem să câştigăm! Primul gând cu acesta pornim. Ne ducem acolo să facem rezultatele foarte bune” a spus fundașul de la Viitorul.

Naționala de tineret a fost ajutată în partidele din țară și de un public incredibil, indiferent că meciurile s-au jucat la Ovidiu, Cluj sau Ploiești. Și tricolorii au simțit asta din plin. “Atmosfera a fost extraordinară. Foarte mulți suporteri au venit să ne susțină si le mulțumim pentru acest lucru”  a declarat la final partidei cu Liechtenstein, Virgil Ghiță.

ADVERTISEMENT
  • 4 goluri a primit România U21, cele mai puține dintre echipele prezente în preliminariile pentru Euro 2019
Tags: