Sport

Visezi să joci tu la Mondial? FootballCoin îţi îndeplineşte dorinţele! Câştiguri reale

15.06.2018 | 15:49
Visezi sa joci tu la Mondial FootballCoin iti indeplineste dorintele Castiguri reale

Visezi să joci tu la Mondial? FootballCoin iti indeplineste dorintele si castigi moneda virtuala!

Dacă ți se pare că România n-a mai fost de prea mult timp la Campionatul Mondial;

Dacă știi uneori mai bine decât antrenorii cine ar trebui să intre în teren;

Dacă țipi mai tare decât galeria în fața televizorului;

Dacă urmărești știrile din sport în fiecare zi;

Atunci avem un loc pentru tine în FootballCoin! Înscrie-te ACUM!

FootballCoin și Fanatik îți oferă ocazia să joci cot la cot cu naționalele în singurul joc de fantasy cu cartonașe colecționabile.  Și în același timp să fii la curent cu cele mai importante știri de la Campionatul Mondial.

Ce este FootballCoin?

FootballCoin este o platformă de fantasy football construită cu tehnologia blockchain, partenerul Fanatik și jocul care te va însoți oficial în meciurile Campionatului Mondial.

Cum funcționează?

Joci gratuit, formându-ți echipe cu jucători din întreaga lume și participând în competiții.

Rezultatele tale depind de performanța din teren a jucătorilor, deci cu cât echipele tale sunt mai bune, cu atât strângi mai multe puncte și câștigi premiile puse în joc!

De ce să joci FootballCoin?

  1. Știi multe despre fotbal și jucători

FootballCoin este un joc de strategie și fler. Trebuie să știi să îți construiești inteligent echipele pentru a câștiga competiții.

Iar dacă ai prieteni la fel de pasionați ca tine, poți organiza meciuri împreună cu ei pentru a dovedi o dată pentru totdeauna care dintre voi este managerul mai bun!

Citește regulile aici.

  1. Ești recompensat pentru performanțe

Am dezvoltat propria noastră monedă criptată, XFC, un fel de bitcoin al fotbalului. Monedele pe care le câștigi jucând FootballCoin pot fi cheltuite atât în interiorul, cat și în afara jocului, dacă le schimbi în alte cryptomonede.

Poți să obții XFC dacă ești câștigătorul competițiilor în care participi cu echipele tale.

Cu ajutorul XFC îți poți cumpăra cartonase în joc, poți tine monedele intr-un portofel electronic sau le poți tranzacționa in bani reali.

Mai multe despre XFC.

  1. Cartonașe colecționabile cu jucătorii preferați

Majoritatea cartonașelor din FootballCoin sunt gratuite și poți face echipe de succes fără să cheltuiești nimic.

Dacă vrei însă jucători celebri, ei se pot cumpăra din joc. Partea cea mai bună este ca odată ce un jucător este în posesia ta, îl poți folosi ori de cate ori vrei până decizi să îl vinzi sau să îl transferi unui prieten.

Iar dacă vrei să îți organizezi propriile competiții, îți poți cumpăra și cartonașe cu stadioane internaționale celebre.

Vezi marketul FootballCoin.

  1. Cele mai mari competiții de fotbal naționale și internaționale

Pe lângă meciurile din Campionatul Mondial, acoperim 11 dintre cele mai mari competiții de fotbal, atât internaționale, inclusiv UEFA Champions League, cat și competiții locale precum Liga 1 România, La Liga, Serie A, Turcia Superlig și altele. De asemenea, poți intra în competițiile private organizate de utilizatorii noștri în fiecare zi.

Deci dacă exista meciuri de fotbal în cele mai mari ligi, există și competiții în FootballCoin care te așteaptă.

Citește mai multe aici.

Nu te-am convins? Te așteptăm totuși pe FootballCoin pentru a te înscrie și a juca gratuit. Iar dacă îți place, te așteptăm și mâine, și poimâine, și tot așa.

Și nu uita, în fiecare zi pe secțiunea FootballCoin de pe Fanatik găsești știri despre meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia, jucători și performanțele lor, precum și rezultatele competițiilor din liga noastră de fantasy.