Fotbal international

Vlad Chiricheș a rămas fără patron! Giorgio Squinzi, finanțatorul de la Sassuolo, a murit. Partida cu Brescia a fost amânată pentru luna decembrie

03.10.2019 | 19:39
Vlad Chiriches a ramas fara patron Giorgio Squinzi finantatorul de la Sassuolo a murit Partida cu Brescia a fost amanata pentru luna decembrie
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a rămas fără patron, după ce Giorgio Squinzi, finanțatorul formației Sassuolo, a murit la vârstă de 76 de ani, iar cauzele sunt încă necunoscute. Acesta a devenit patronul formației din Serie A în 2002, iar în 2012 echipa neroverde a promovat.


UPDATE 3 octombrie, ora 19:39 / Partida dintre Brescia și Sassuolo a fost amânată pentru data de 18 decembrie, la ora 20:45. Înmormântarea lui Giorgio Squinzi se va desfășura luni, 7 octombrie, la Milano. Fotbaliștii lui Sassuolo au fost prezenți astăzi la biserică, unde și-au luat rămas bun de la fostul finanțator al echipei.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Giorgio Squinzi, finanțatorul de la Sassuolo, a murit

Giorgio Squinzi deținea grupul Mapei și avea o avere estimată la trei miliarde de euro. Mai mult, cel care finanța Sassuolo a fost președinte la Confindustria între 2012 și 2016. Squinzi s-a născut în 1943, în Cisano Bergamasco, iar în 1969 a terminat faultatea în Milano.

Cel mai scump transfer din istoria lui Sassolo, echipa patronată de Giorgio Squinzi, este cel al lui Vlad Chiricheș. Afaceristul le-a plătit celor de la Napoli nu mai puțin de 12 milioane de euro în schimbul internaționalului român care în trecut a jucat și pentru FCSB.

ADVERTISEMENT
Imagine de la biserica unde a fost dus finanțatorul lui Sassuolo. Sursă foto: calcionews24.com
Imagine de la biserica unde a fost dus finanțatorul lui Sassuolo. Sursă foto: calcionews24.com

Decesul lui Giorgio Squinzi a venit la două zile înaintea meciului pe care Sassuolo trebuie să îl joace împotriva celor de la Brescia, vineri, 4 octombrie, de la ora 21.45, în Serie A.