Sport

Vlad Enăchescu, de la postul de comentator, pe semicercul de handbal. Ce rol va avea în proiectul CSM Bucureşti

12.07.2019 | 16:50
Vlad Enăchescu și-a dat demisia din funcția de coordonator al secţiei de handbal de la CSM Bucureşti

Cunoscutul om de televiziune Vlad Enăchescu a decis la 43 de ani să accepte o nouă provocare. Aceea de a coborî de la pupitrul de comentator sau de la cel de moderator al unor emisiuni de impact, precum Minutul 91, direct în sala de sport, mai precis pe semicercul de handbal.-Vlad Enăchescu a decis să înceapă o nouă experienţă, acceptând oferta clubului Primăriei Capitalei, CSM Bucureşti.

Vlad Enăchescu a lăsat televiziunea pentru un post de conducere la CSM Bucureşti

El va îndeplin rolul de coordonator al secţiei de handbal la CSM Bucureşti. Poziţia sa va fi una deosebit de importantă, întrucât el va coordona practic tot ceea ce înseamnă handbal la clubul Primăriei: cele două echipe de seniori, la fete şi la băieţi, plus centrul de copii şi juniori. O misiune deloc facilă, dar de care Vlad Enăchescu are ambiţia să se achite cât mai bine.

”Întotdeauna mi-au plăcut provocările, iar aceasta este în primul rînd măgulitoare, dar și plină de adrenalină. De aproape 25 de ani sunt parte din fenomenul sportiv, pe terenuri sau în săli, în tribune sau în vecinătatea vestiarelor, iar acum sunt fericit pentru șansa de a vedea acțiunea din alt unghi, de a mă putea implica activ din altă perspectivă.

vlad enăchescu doreşte să ridice nivelul handbalului masculin la CSM Bucureşti

Vrea să ridice şi echipa masculină de handbal

Sunt convins că experiența managerială acumulată, împletită cu dorința de performanță si profesionalismul dovedit ale clubului CSM București, se vor transforma într-o colaborare fructuoasă, cu urmări pozitive în rezultatele obţinute.

Voi urmări continuarea acțiunilor de formare și de dezvoltare a talentelor din centrul nostru de copii și juniori și mă bucur că, în această vară, românii au primit un exemplu minunat și foarte grăitor despre valoarea investiției în tineri (la EURO U21). Voi căuta, de asemenea, performanța care a devenit definitorie pentru handbalul de la CSM București, cu rămânerea echipei de senioare în topul european și cu o revenire în Final 4, dar și cu o reconstrucție graduală și durabilă a echipei masculine de seniori”