Un oficial, pedepsit înainte de Voluntari-FCSB: “Ne desolidarizăm”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
13/10/2017, 17:09
Un oficial, pedepsit înainte de Voluntari-FCSB: “Ne desolidarizăm”

Dan Leasă, preşedintele ilfovenilor, a fost pedepsit de conducerea clubului, înainte de partida Voluntari – Steaua, din Liga 1 Betano. Declaraţiile date de către acesta au fost considerate deranjante de către oficiali, care au emis un comunicat.

“Vreau să câştige campionatul orice echipă, dar nu Steaua. Sunt anti-stelist, toată viaţa aşa voi fi! Eu ţin cu Rapid şi nu vreau să ia această formaţie titlul vreodată. La cât am suferit eu din cauza acestei echipe… prefer să ia şi Dinamo titlul”, a fost reacţia lui dan Leasă, care a fost sancţionat de către club. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conducerea se dezice de Leasă, înainte de Voluntari – Steaua

“Conducerea FC VOLUNTARI se desolidarizeaza de declaratiile domnului Dan Leasa- managerul FC Voluntari SA. Consiliul de administratie FC Voluntari: ”Consideram ca fair-play-ul trebuie sa primeze, iar noi nu sustinem nici macar declarativ o alta echipa concurenta in afara de FC Voluntari (confruntarile urmand a avea loc numai pe teren, in litera si spiritul regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal si ale Ligii Profesioniste). Consideram ca asemenea declaratii publice de simpatie fata de un alt club concurent (inaintea unui meci important, cu o miza deosebita), din partea unui membru al conducerii clubului nu poate decat sa aduca atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A”, se arată în comunicatul postat de clubul ilfovean.

Şi Dică l-a taxat pe Leasă, în conferinţa de presă premergătoare partidei: ”Întrebaţi-i pe cei de acolo de ce au făcut astfel de declaraţii, de ce îşi doresc ca CFR să ia campionatul. Nu e treaba mea asta. Eu trebuie să-mi văd de treabă, să antrenez, echipa să câştige şi vom vedea la sfârşitul campionatului cine va fi pe primul loc”, a spus Dică.

Închide ×