Fotbal intern

VIDEO Voluntari – Steaua 0-0. Formaţia lui Dică pierde două puncte după o prestaţie modestă

UPDATE, ora 22:36 / FCSB termină la egalitate pe terenul celor de la Voluntari, scor 0-0, după o partidă în care formaţia pregătită de Nicolae Dică a avut o prestaţie modestă. CFR Cluj se...
13.10.2017 | 22:40
VIDEO Voluntari  Steaua 00 Formatia lui Dica pierde doua puncte dupa o prestatie modesta

UPDATE, ora 22:36 / FCSB termină la egalitate pe terenul celor de la Voluntari, scor 0-0, după o partidă în care formaţia pregătită de Nicolae Dică a avut o prestaţie modestă. CFR Cluj se poate distanţa la şase puncte dacă bate pe FC Botoşani.

FC Voluntari primeşte vizita celor de la FC Steaua Bucureşti, în prima etapă din returul campionatului în Liga 1. Cu ocazia acestei partide, ilfovenii vor inaugura nocturna stadionului “Anghel Iordănescu”, după ce şi-au jucat partidele de pe teren propriu, fie la ore la care nu era nevoie de nocturnă, fie pe alte stadioane. VEZI AICI ONLINE VOLUNTARI – STEAUA LIVE STREAM LIGA 1

Iulian Călin (Ştefăneşti, Argeş) va oficia partida din Ilfov, alături de asistenţii Marius Nicoară şi George-Florin Neacşu. Arbitrul de rezervă este Andrei Antonie, iar observator de joc a fost desemnat Dan-Victor Berbecaru. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum joacă Dică în Voluntari – Steaua LIVE STREAM Liga 1

Antrenorul “roş-albaştrilor” nu vrea să rişte să rateze cele trei puncte din întâlnirea cu FC Voluntari şi este decis să nu menajeze titularii. Prin urmare, din echipa de start nu vor lipsi cei mai experimentaţi jucători. Atacul va fi format din trio-ul Dennis Man, Filipe Teixeira şi Florin Tănase, cu Denis Alibec vârf împins, urmând ca în linia de fund să joace Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Bălaşa şi Marko Momcilovic, urmând ca la închidere Junior Morais şi Dragoş Nedelcu.

Echipa de start a Stelei: Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, Morais – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Teixeira – Alibec
Rezerve: Stăncioiu – Larie, Budescu, Momcilovici, Popescu, D. Benzar, De Amorim

Probleme la ilfoveni

Voluntari – Steaua LIVE STREAM Liga 1. Înainte de rtrurul campionatului, Dan leasă, de la FC Voluntari, a spus că îşi doreşte ca Steaua să piardă campionatul, iar CFR Cluj să cucerească trofeul Ligii 1. Oficialii clubului au emis un comunicat prin care au anunţat că acesta va fi pedepsit:

”Consiliul de administratie FC Voluntari:

Consideram ca fair-play-ul trebuie sa primeze, iar noi nu sustinem nici macar declarativ o alta echipa concurenta in afara de FC Voluntari (confruntarile urmand a avea loc numai pe teren, in litera si spiritul regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal si ale Ligii Profesioniste). Consideram ca asemenea declaratii publice de simpatie fata de un alt club concurent (inaintea unui meci important, cu o miza deosebita), din partea unui membru al conducerii clubului nu poate decat sa aduca atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A”, se arată într-un comunicat remis mass media de către cei de la FC Voluntari.

Partida FC Voluntari – Steaua se va disputa astăzi, de la or 21:45, şi va fi tranmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, de la ora 20:45.