Pariuri sportive

(P) Vrei să câştigi la pariuri online în 2017? Acest ghid a ajutat peste 10.000 de pariori

Descoperă ghidul care a ajutat peste 10.000 de jucători să câştige la pariuri online în 2017!...
16.03.2017 | 13:10
P Vrei sa castigi la pariuri online in 2017 Acest ghid a ajutat peste 10000 de pariori

Descoperă ghidul care a ajutat peste 10.000 de jucători să câştige la pariuri online în 2017!

Fanatik - Vrei să câştigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_

Dacă vrei să-ţi începi drumul spre succes cu dreptul, descarcă în mod complet gratuit GHID 2017 PARIURI ONLINE, cartea electronică publicată de Cădar Marius, fondatorul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori de la noi din ţară.  În interior vei găsi:

  • Un ghid de la A la Z despre plasarea primului pariu online, care cuprinde demonstraţii pentru toţi paşii necesari, de la deschiderea contului şi până la retragerea câştigurilor
  • Tot ce trebuie să ştii despre legislaţia pariuri online, taxe, impozite şi alte aspecte legale
  • Soluţii pentru probleme comune, care au fost deja întâmpinate şi rezolvate de alţi pariori
  • Îndemnuri, sfaturi şi reguli de bază pe care trebuie să le ştii ca să ai şanse maxime de câştig

Fanatik - Vrei să câştigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_

În plus, în cadrul publicaţiei digitale, Cădar Marius expune şi agenţiile de pariuri online la care joacă în acest moment. Deşi a recunoscut faptul că este înregistrat la toate, expertul care se bucură de peste 15 ani în domeniu a dezvăluit faptul că nu joacă decât la agenţiile pe care le şi recomandă celorlalţi pariori.

Varietatea este foarte importantă pentru a avea succes la pariuri. Nu există o agenţie numărul 1, pentru că fiecare operator are avantajele lui. Selecţia celor mai bune variante dispune de tot ce şi-ar putea  dori jucătorii şi tot ce le trebuie pentru a avea succes pe termen mediu şi lung.

De exemplu, această casă de pariuri online a primit o grămadă de titluri şi distincţii la nivel internaţional în ultimii 10 ani. Şi mai mult decât atât, dispune de patru platforme de joc licenţiate definitiv la ONJN. Pasionaţii pot găsi bineînţeles o ofertă diversificată de pariuri sportive, bogată în propuneri inedite, dar şi jocuri de cazinou moderne şi chiar o secţiune de cazinou live, cu crupieri umani. Oferta versatilă culminează cu camerele de poker şi camerele de bingo, care le oferă jucătorilor de nişă toate condiţiile pentru a se bucura de o experienţă de neuitat.

Fanatik - Vrei să câştigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_ (1)

Cădar Marius a mărturisit şi faptul că încearcă să profite de cele mai mari cote oferite pentru pariuri individuale la agenţia licenţiată care deţine platforma de Betting Exchange cea mai cunoscută din lume. Cote foarte mari se găsesc şi la operatorul care deţine aplicaţia ce permite plasarea pariurilor prin comandă vocală.

O altă agenţie de pariuri online oferă o serie de avantaje zilnic, un concurs inedit şi cote sporite pentru anumite tipuri de pariuri. Nu în ultimul rând, atunci când joacă pariuri live, specialistul obişnuieşte să apeleze la acest operator, deoarece oferă mereu numeroase partide şi pieţe rapide.

Detalii despre fiecare operator găseşti în ghid şi pe site-ul comunităţii pariorilor din România!