News

Vremea rea a făcut ravagii în București! Orașul, inundat după ploi. FOTO și VIDEO

05.07.2019 | 12:43
Vremea rea a facut ravagii in Bucuresti Orasul inundat dupa ploi FOTO si VIDEO

Bucureștiul a fost lovit de o furtună destul de dură vineri. Ca de obicei, străzile din Capitală au fost inundate, iar traficul a fost extrem de îngreunat. Pe internet au început să circule mai multe poze și video cu privire la furtuna care a lovit Bucureștiul. A fost vorba așadar de un cod galben de furtună care a durat doar 30 de minute, anunță ANM. Suficient însă pentru ca tot orașul să fie inundat.

Furtuna a creat o adevărată inundație în Capitală

Astfel, ruperea de noria creat o adevărată inundație în multe cartiere din București. În Sălăjan, de exemplu, mașinile au devenit amfibii în anumite zone ale străzilor și au înaintat foarte greu prin apă.

București, Sălăjan || 5 iulie, ora 12

Gepostet von Meteoplus am Freitag, 5. Juli 2019

Și în zona Băneasa a avut loc o ploaie de vară care a lovit din plin. Bucureștenii care nu aveau la îndemână o umbrelă au fost cu siguranță loviți din plin de ploaie.

București Băneasa ☔?️☔

Gepostet von Meteoplus am Freitag, 5. Juli 2019

Cum este vremea în București

Vremea va fi variată în acest weekend în capitală. Cerul va fi mai mult înnorat, dar temperaturile vor avea valori acceptabile care se vor situa între 29 și 31 de grade Celsius. Și seara va fi una la fel de răcoroasă în București. Cu toate acestea, sunt șanse importante ca pe seară lucrurile să se schimbe și ploile să nu mai fie la fel de însemnate.

Perioada aceasta mai răcoroasă vine după mai multe zile caniculare în Capitală. De altfel, luna iunie care tocmai a trecut a fost marcată de o perioadă de caniculă extremă care a afectat toată Europa de Vest. Astfel a fost înregistrată cea mai călduroasă lună iuniedin istoria înregistrărilor meteorologice.

Tags: