Fotbal international

Zenga i-a înnebunit pe fanii lui Crotone! Vine şi Ianis Hagi?

Ianis Hagi ar putea ajunge sub comanda lui Walter Zenga la Crotone, în Serie A. Vezi video cu ce au făcut suporterii la prezentarea antrenorului!
09.12.2017 | 08:18
Zenga ia innebunit pe fanii lui Crotone Vine si Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Walter Zenga e noul antrenor al formaţiei italiene de Serie A, Crotone. Tehnicianul a semnat deja noul contract şi a avut parte şi de prezentarea oficială în faţa presei, dar şi a suporterilor! Au trecut 2 ani de când Zenga a antrenat ultima oară în Italia. Crotone va fi a patra echipă din Serie A pentru Zenga, dupa Catania, Palermo şi Sampdoria. Crotone e în acest moment pe locul 16. 

Zenga va antrena la Crotone cel puţin un jucător român. Este vorba despre Adrian Stoian, mijlocaşul care este în lotul formaţiei încă de pe vremea când aceasta activa în Serie B. Se pare că, pe lângă Stoian, zenga îl va avea sub comandă şi pe Ianis Hagi. Fiul “Regelui” prinde doar lotul la Fiorentina, însă nu joacă decât pentru echipa a doua a clubului. În vară a refuzat un împrumut, însă acum este mai mult decât dispus să plece de la formaţia “viola”. 

ADVERTISEMENT

Walter Zenga nu e singurul antrenor din Serie A trecut prin Liga 1 Betano

Cealaltă echipă care îl vrea pe Ianis Hagi este din Serie B. Este vorba despre Pescara, unde antrenează un tehnician legendar în Italia, cehul Zdenek Zeman. Walter Zenga a antrenat în România pe FC Naţional, Steaua şi Dinamo. A mai antrenat şi cea mai titrată echipă a Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, pe Wolverhampton în Anglia, plus câteva formaţii din Emiratele Arabe Unite. 

Zenga nu este singurul antrenor din Serie A care a trecut prin campionatul românesc. Celălalt este Roberto de Zerbi, noul tehnician al celor de la Benevento, echipă care tocmai a făcut un egal incredibil cu Milan printr-un gol marcat de portar la ultima fază. De Zerbi nu a fost însă ca antrenor în Liga 1, ci ca jucător, el evoluând pentru CFR Cluj. 

ADVERTISEMENT

 

Tags: