Fotbal international

Wayne Rooney, arestat în SUA! Jucătorul lui DC United era beat şi i-a înjurat pe poliţişti! Foto

06.01.2019 | 21:38
Wayne Rooney a fost arestat în SUA

Wayne Rooney a fost arestat în SUA la mijlocul lunii decembrie. Fostul internaţional englez s-a dat în spectacol în aeroportul din Washington după ce a consumat băuturi alcoolice. Fotbalistul de 33 de ani i-a înjurat pe cei prezenţi, dar şi pe poliţiştii care au ajuns să aplaneze conflictul.

Pe 16 decembrie 2018, Wayne Rooney s-a întors din Arabia Saudită, ţară în care consumul de alcool este interzis, însă în momentul în care a ajuns în aeroport era beat. Englezul a început să-i înjure pe toţi cei prezenţi, moment în care a fost arestat de poliţişti. După ce a ajuns la secţia de poliţie din aeroport, Wayne Rooney şi-a recunoscut vina şi a fost eliberat, nu înainte să primească o amendă de 25 de dolari. Presa din Anglia a publicat fotografia de cazier care i-a fost făcută la scurt timp după ce a fost arestat. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Wayne Rooney, arestat în SUA. Nu e la prima abatere

Wayne Rooney a fost arestat în SUA în decembrie 2018, însă informaţia a apărut abia după o lună. “Rooney a fost reținut și trimis într-un centru de detenție la data de 16 decembrie 2018, dar ulterior a fost eliberat pentru că și-a recunoscut greșeala”, a anunţat purtătorul de cuvânt al centrului de detenţie din Loudoun, statul Virginia.

Wayne Rooney a fost arestat în SUA. Ce amendă a plătit
Wayne Rooney a fost arestat în SUA. Ce amendă a plătit

În septembrie 2017, Wayne Rooney a fost arestat de poliţiştii din Cheshire. Fotbalistul, care atunci evolua la Everton, a fost prins în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Fostul internaţional englez a fost obligat să facă 100 de ore de muncă în folosul comunităţii şi i-a fost suspendat permisul de conducere timp de doi ani. În vara anului trecut, Wayne Rooney s-a transferat la DC United, unde are un salariu de 20 de milioane de dolari pe an. Pentru formaţia din capitala SUA, atacantul de 33 de ani a marcat 12 goluri în 20 de meciuri.