News

Care sunt explicațiile folosirii contului de whatsapp al Luizei Melencu

16.08.2019 | 14:11
Care sunt explicatiile folosirii contului de whatsapp al Luizei Melencu

Ancheta din Caracal a fost zguduită joi de o informație tulburătoare. Astfel, cu o noapte înainte, telefonul Luizei Melencu a raportat activitate pe grupul de WhatsApp al colegilor. Una dintre prietenele fetei dispărute în luna aprilie a fost pe fază și a făcut capture de ecran, iar după aceea a sunat-o pe Luiza. Însă apelul pe care l-a făcut a arătat că telefonul este închis. După aceea, Luiza a ieșit de pe grup. Specialiștii încearcă să explice fenomenul dubios produl de telefonul fetei, despre care Gheorghe Dincă spune că ar fi ucis-o înaintea Alexandrei Măceșanu.

Cum se explică folosirea contului de whatsapp al Luizei Melencu

Contul de Whatsapp al Luizei Melencu a reapărut în rândul prietenilor fetei în seara de miercuri spre joi. La scurt timp după aceea, Luiza a dispărut din toate grupurile din care făcea parte. Adevărul.ro a publicat și mai multe capturi de ecran făcute de o prietenă care arată cele întâmplate la ora 1 fără patru minute.

De altfel, cei de la Adevărul au contactat mai mulți experți care au explicat toate scenariile posibile. Astfel, ei susțin că telefon ar fi putut fi găsit, deschis și apoi numărul a fost scos de pe toate grupurile. O altă ipoteză ar fi că tehnicienii care lucrează la anchetă au cerut operatorului de telefonie mobilă clonarea cartelei SIM. Pe de altă parte, mai mulți utilizatori ai aplicației de mesagerie au scris pe forumuri că numerele scoase din uz au ieșit automat din grupuri, după o perioadă.

Care sunt explicațiile pentru faptul că a fost activat contul de whatsapp al Luizei Melencu
Care sunt explicațiile pentru faptul că a fost activat contul de whatsapp al Luizei Melencu *foto: adevărul.ro

Ce se întâmplă cu investigația în cazul Luizei Melencu

Luiza Melencu este fata de 18 ani care a dispărut în urmă cu patru luni. Criminalul Gheorghe Dincă susține că a ucis-o și i-a aruncat rămășițele incinerate într-o pădure din apropierea casei.

Vineri continuă săpăturile în curtea lui Dincă în căutare de noi probe. Momentan, anchetatorii au găsit doar tone întregi de mizerie şi deşeuri aruncate la întâmplare. Procurorii au adus în curtea lui Gheorghe Dincă și un scanner puternic, cu tehnologie de ultimă oră, cu ajutorul căruia pot fi găsite rămășițe umane aflate chiar și la 5 metri sub pământ.