Sporturi

Mats Wilander trage un semnal de alarmă după victoria lui Halep cu Sasnovich: „Să vedem cum se va recupera”

01.07.2019 | 17:07
Mats Wilander trage un semnal de alarma dupa victoria lui Halep cu Sasnovich Sa vedem cum se va recupera

Simona Halep a avut parte de un meci dificil în primul tur de la Wimbledon 2019, jucat în compania bielorusei Aliaksandra Sasnovich. Halep a câștigat un prim set foarte greu cu scorul de 6-4. Lupta contra lui Sasnovich a lăsat urme adânci pentru Simona, care a suferit o accidentare la glezna stânga, chiar la sfârșitul setului.


UPDATE, ora 17:05 Mats Wilander a avut o nouă intervenție, după victoria Simonei Halep în fața lui Sasnovich. Expertul Eurosport a tras un semnal de alarmă în urma accidentării suferite de românca la finalul primului set:

„Am crezut că va avea probleme cu glezna bandajată. Sasnovich a simțit asta, dar Simona a luptat senzațional. Urmează să vedem cum se va recupera după acest meci, dar Halep este calificată în turul 2”, a spus Wilander.


Ce spune Mats Wilander de accidentarea Simonei Halep din primul set cu Sasnovich

Într-o intervenție pe Eurosport după primul set al partidei dintre Simona Halep și Sasnovich, expertul Mats Wilander susține că accidentarea s-ar putea să îi dea bătăi de cap Simonei: „S-ar putea să-i fie teamă Simonei să apese pe piciorul stâng, atenţie Simona, Sasnovich o va testa destul de puternic pe româncă. Cu accidentarea mai ales, se anunţă un meci şi mai greu pentru Halep.”

Simona Halep a luat o pauză destul de lungă după primul set în care a avut nevoie de intervenția medicului, după ce a călcat strâmb pe piciorul stâng. Româncei i-a fost aplicat un bandaj și a fost masată preț de câteva minute la gambă. Halep a avut un start bun de set doi, dar a șchiopătat vizibil pe piciorul lovit.