Fotbal intern

A trăit un coşmar la FCSB. “Plângeam de nervi. N-am fost respectat!”

William De Amorim a fost cedat sub formă de împrumut la Kayserispor, echipă pregătită de Marius Şumudică, iar brazilianul a vorbit despre perioada petrecută în tricoul FCSB-ului.
09.01.2018 | 08:00
A trait un cosmar la FCSB Plangeam de nervi Nam fost respectat
ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani susţine că a trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa lui la FCSB, dar nu poartă ranchiună sau ură. Mai mult, William De Amorim consideră că FCSB a fost pentru el un coşmar şi nu un vis frumos şi că nu a fost respectat de către oficialii vicecampioanei României în ultimele patru luni petrecute sub comanda lui Nicolae Dică. 

Mai mult, William De Amorim a comentat şi despre relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali şi nu a uitat de momentele în care era criticat la televizor de către patronul vicecampioanei României. Brazilianul transferat de la Astra Giurgiu susţine că suferea pe interior şi că familia lui a fost afectată de toate întâmplările din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Ce zice William De Amorim despre FCSB şi Gigi Becali

…despre perioada petrecută la FCSB: “Nu vreau să o iau în tragic, dar ceea ce s-a întâmplat cu mine se poate petrece cu orice fotbalist, să nu-ţi iasă jocul şi să ajungi în afara echipei. Nu regret nimic, nu port ranchiună sau ură, deşi Steaua a fost pentru mine un coşmar, nu un vis frumos. A fost doar un pas în cariera mea, acum sunt în Turcia şi vreau să mă bucur de viaţa mea de aici.  Eu vă spun adevărul, în ultimele 6 luni am fost numai trist. Cred că am realizat ceva în cei 7 ani şi jumătate de România, am ajuns cu Astra la un anumit nivel, nu cred că mi-am bătut joc de fotbal sau de viaţa mea, am făcut ceva, altfel nu mă lua Steaua şi nu dădea atâţia bani pe mine. Din păcate, nu am fost respectat în ultimele 4 luni. Am ajuns să joc în Liga a 3-a, cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Aşa a fost regula la club, nu mai zic nimic, doar că n-a fost normal să nu fiu respectat. Poate vorbesc eu prostii…”, a spus William De Amorim, conform gsp.

“M-au durut declaraţiile lui Becali!”

…despre relaţia cu Gigi Becali: “Nu mi-a fost teamă de Gigi Becali, nu am nimic contra lui. Ştiam foarte bine unde vin. Ştiam că dacă nu voi fi bine pe teren, nu voi avea niciodată a doua şansă. Trebuie să rupi tot la Steaua din primul moment. Eram conştient unde vin. Pe mine m-au durut declaraţiile la adresa mea fiindcă mi-au afectat cel mai mult familia. Ai mei citeau ziarul, vedeau la TV ce se spunea despre mine şi erau îndureraţi. Mă întrebau soţia, mama, sora: “Ce ai, de ce eşti mereu trist?”. Păi, eu sufeream în interior şi voiam să nu se vadă, mă prefăceam, dar ele citeau în mine durerea. Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţea, că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar. Domnul Becali e un om bun, sufletist, dar lui cum îi vine spune direct. Eu cred că e sufletist”, a mai spus William De Amorim. 

ADVERTISEMENT

William De Amorim a jucat în 12 meciuri din sezonul 2017-2018, în toate competiţiile. Brazilianul în vârstă de 26 de ani a dat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pe parcursul carierei, acesta a evoluat pentru Arapongas, Astra Giurgiu şi FCSB.