Wozniacki: “M-am pregătit toată viaţa pentru momentul ăsta”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
26/01/2018, 15:29
Wozniacki: “M-am pregătit toată viaţa pentru momentul ăsta”

Caroline Wozniacki are şansa de a redeveni lider mondial, după şapte ani de zile de când a ocupat ultima dată această poziţie. Daneza aminteşte de lucrurile inedite pe care le are în comun cu Simona Halep, precum faptul că cine câştigă finala ia primul trofeu de Mare Şlem al anului şi primul loc în clasamentul WTA:

“Voi încerca să abordez meciul de mâine în acelaşi fel în care am jucat fiecare meci aici. Sincer, victorie sau înfrângere, soarele va răsări mâine, va fi ca orice altă zi. Voi fi aceeaşi persoană, voi avea aceeaşi familie şi aceiaşi prieteni în jurul meu. Victorie sau înfrângere, atât timp cât am dat totul, pot fi mândră de mine însumi şi fericită indiferent de ce rezultat va fi.

“A fost un Grand Slam dificil”

Sunt stimulată. Mă simt chiar bine. Cred că am fost mai nervoasă înaintea semifinalei. Cred că a existat multă presiune pe mine şi multe aşteptări. Cred că vor disparea mâine când voi juca împotriva Simonei, care este o mare jucătoare. Numarul 1 în lume. Cred că e o poveste amuzantă, numarul 1 şi numarul 2 joaca una împotriva alteia pentru locul numarul 1 în clasament şi pentru primul lor Grand Slam. Cred că e grozav. Pentru aceste momente ne-am antrenat, pentru aceste momente ne-am pregatit în toată cariera noastră. Voi intra pe teren să lupt şi să dau totul acolo cu speranţa că va fi suficient de bine.

Până acum a fost un Grand Slam foarte dificil, în special pentru mine. Am jucat multe meciuri şi a fost grozav să-mi intru in ritm. Aici de obicei jucătoarele outsidere au un mic avantaj, pentru că nu au nimic de pierdut, au avut un început de sezon bun şi s-au simţit puternice şi sănătoase. Iar tu nu cunoşti anumite jucătoare, pentru că apar mereu unele noi la început de an. De asta cred că au fost multe surprize în primele tururi. Am fost aproape să fiu eliminată şi eu, dar am reuşit să trec mai departe şi asta mi-a dat puţin mai mult calm”, a spus Caroline Wozniacki.

 

Închide ×