Sporturi

WTA, laude pentru Simona Halep înainte de primul meci de la Roland Garros. “Sezonul ei a fost solid! E într-o formă bună!”

24.05.2019 | 08:57
WTA laude pentru Simona Halep inainte de primul meci de la Roland Garros Sezonul ei a fost solid E intro forma buna

Simona Halep este lăudată pe site-ul oficial al celor de WTA înainte de primul meci al sportivei din România la Roland Garros 2019, atunci când Simo se va duela cu Ajla Tomljanovic, jucătoarea de tenis în vârstă de 26 de ani care joacă pentru Australia, deși s-a născut în Croația.

WTA, laude pentru Simona Halep înainte de primul meci de la Roland Garros

WTA crede că Simona Halep se va duela cu Petra Kvitova în sfeturile de la Roland Garros, toate acestea deoarece “majoritatea capilor de serie de pe partea Simonei au avut probleme în acest an”. Totodată, sportiva din România este lăudată pentru jocul său de pe zgură și pentru că s-a ferit de accidentări în acest sezon.

“Majoritatea capilor de serie de pe partea Simonei au avut probleme în acest an, ceea ce face foarte posibilă o confruntare cu Petra Kvitova în sferturi, împotriva căreia Halep a discutat patru meciuri, câștigănd trei dintre ele. Sezonul pe zgură al Simonei a fost solid și, chiar dacă nu are titlu câștigat în acest sezon, vine într-o formă bună, dar și mai important e că a fost ferită de accidentări”, apare pe site-ul WTA.

Simona Halep în timpul unui antrenament susținut la Roland Garros. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep în timpul unui antrenament susținut la Roland Garros. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep, duel cu iubita lui Nick Kyrgios

Simona Halep o va întâlni pe Alja Tomljanovic în turul 1 de la Roland Garros 2019, dar ziua în care va avea loc meciul nu se știe momentan. Dacă va trece de sportiva din Croația, Simo va juca în turul 2 împotriva câștigătoarie meciului Chloe Paquet (Franța) – Magda Linette (Polonia). Partida din turul 2 ar urma să se joace miercuri sau joi, dar programul se va decide în funcție de ziua în care va juca turul 1.

Simona Halep s-a mai duelat cu Alja Tomljanovic o singură dată, în 2018, în turul 3 al turneului WTA Cincinnati 2017, când sportiva din România s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-3. Adversara actualului număr 3 mondial trăiește o poveste de iubire cu Nick Kyrgios, bad-boy-ul tenisului masculin. S-a născut pe 7 mai 1993, la Zagreb, iar tatăl ei este un cunoscut jucător de handbal, fiind campion mondial cu echipa națională a Croației în 1995.

Tags: