Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2! “Mergem cu patru atacanţi”

Razvan Nicolae    Valeriu Tache   
în Europa League
20/07/2018, 20:40
Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2! “Mergem cu patru atacanţi” GALERIE FOTO
Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2

Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2. Fostul internaţional nigerian a oferit recent un interviu în presa din Anglia şi a vorbit şi de meciul în urma căruia echipa engleză a eliminat-o pe actuala vicecampioana din Liga 1 Betano în semifinalele Cupei UEFA din sezonul 2005-06.

“Steaua era incredibilă! Steve McClaren a venit în vestiar la pauză şi ne-a spus: ‘Nu mai avem nimic de pierdut, mergem cu patru atacanţi, pur şi simplu ieşiţi pe teren fără nicio presiune’. A fost de necrezut ce s-a intamplat – un miracol! Chiar şi acum mă uit la goluri pe YouTube şi este greu de crezut că am reuşit. Am ajuns în finală şi nu am crezut că se poate întampla asta aşa că totul a fost un bonus”, a declarat Yakubu Aiyegbeni în Teesside Live.

Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2

Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2 la un an după ce s-a retras din activitate. Fostul atacant nigerian a evoluat pentru fosta finalistă din Cupa UEFA în perioada 2005-2007, când a marcat 25 de goluri în 73 de meciuri. La începutul anului, Fabio Rochemback, unul dintre jucătorii echipei engleze, a fost trimis la închisoare, după ce poliţia a descoperit de mai multe ori că organizează lupte între cocoşi. Într-un interviu acordat în primăvara anului 2018, Steve McClaren a declarat că se aştepta să fie demis înaintea dublei cu Steaua.

Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2
Yakubu şi-a adus aminte de Middlesbrough-Steaua 4-2
Închide ×