Yasmila Mendeguia, noua iubită a lui Floyd Mayweather. Fotomodelul argentinian l-a făcut KO pe celebrul boxer. GALERIE FOTO

Iuliana Spirache   
în Fight
17/03/2019, 17:54
Yasmila Mendeguia, noua iubită a lui Floyd Mayweather. Fotomodelul argentinian l-a făcut KO pe celebrul boxer. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Yasmila Mendeguia, iubita lui Floyd Mayweather

Yasmila Mendeguia (22 de ani) este noua iubită a lui Floyd Mayweather, iar lucrurile dintre cei doi au evoluat foarte rapid. Fotomodelul argentinian care i-a căzut cu tronc celebrului boxer  a avut ocazia să îl cunoască pe Mayweather într-un mall din Los Angeles. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Yasmila Mendeguia, noua iubită a lui Floyd Mayweather

Yasmila Mendeguia a fost cea care a făcut primul pas și i-a rugat pe oamenii de la securitate să o lase să se apropie de Floyd Mayweather. Aceștia nu s-au opus, iar fotomodelul argentinian a reușit să facă o fotografie alături de celebrul boxer. Nici Mayweather nu a rămas dator, iar acesta i-a cerut numărul de telefon blondinei.

Superba argentiniancă a povestit cum a decurs întâlnirea cu Flory Mayweather. “Eram la cumpărături cu mai multe prietene. Când l-am văzut, nu m-am putut abține. M-am rugat de oamenii de securitate să mă lase să ajung lângă el.”.

Yasmila Mendeguia și Floyd Mayweather

Yasmila Mendeguia a fost văzută și cu Maluma

În prezent, Yasmila Mendeguia participă la diverse prezentări de modă și a devenit celebră după ce a acceptat să participe la Big Brother Argentina în 2016. Aceasta lucrează la un post de televiziune din Mexic, iar în momentul în care l-a întâlnit pe Floyd Mayweather se afla în vacanță în Las Vegas.

Floyd Mayweather nu este singura personalitate care a rămas surprins de frumusețea fotomodelului argentinian. Yasmila Mendeguia a fost invitată de celebrul cântăreț columbian Maluma la un un concert al său și chiar a stat alături de el pe scenă.

Închide ×