Fotbal intern

FALS în acte la Rapid?! “Îi acţionez în INSTANŢĂ!”

Managementul defectuos din perioada post-Copos s-a răsfrînt asupra celor responsabili de el. Administratorul judiciar, Cristina Andronache, şi cel special, Adrian Zamfir, sînt acuzaţi de fals...
05.04.2014 | 00:02
FALS in acte la Rapid Ii actionez in INSTANTA

Managementul defectuos din perioada post-Copos s-a răsfrînt asupra celor responsabili de el. Administratorul judiciar, Cristina Andronache, şi cel special, Adrian Zamfir, sînt acuzaţi de fals îşi uz de fals, urmînd să fie acţionaţi în instanţele civile din România.

Intenţia lui Adrian Zamfir de a vinde acţiunile deţinute în cadrul clubului feroviar are la bază dorinţa omului de afaceri de a scăpa de probleme de ordin financiar şi penal care au început şi vor continua să vină pe adresa responsabilor din cadrul Rapidului.

“Sînt cinci jucători care acuză conducerea de fals”!

Conform reprezentantului juridic în România a foştilor jucători rapidişti Berti Glauber şi Blaze Ilioski, actele prezentate de cei doi oficiali care se ocupă de soarta Rapidului în faţa Tribunalului Bucureşti, cuprind falsuri.“Din postura de reprezentant în România al celor doi jucători, pot spune că ei nu au semnat nici un act prin care sînt de acord cu planul de insolvenţă. Cum semnăturile lor apar, totuşi, nu ştiu cum, în actele depuse în faţa judecătorului de la Tribunalul Bucureşti, înseamnă că pot avea o mare problemă. Eu, la cererea celor doi, îi voi acţiona în instanţa civilă pe cei responsabili de aceste acte. Ştiu că în această situaţie se află şi Rui Duarte, Roosvelt Ezequias şi Nemanja Milisavljevic”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Liubliana Nedelcu, avocatul celor doi jucători.

Glauber confirmă! “Nu am semnat nimic! E fals!”

Declaraţia avocatei este susţinută şi de unul dintre jucători, Glauber Berti făcînd declaraţii şocante despre modul în care reprezentanţii Rapidului au prezentat acte false la Tribunalul Bucureşti. “Eu nu am semnat nimic, prin urmare este fals în acte dacă semnătura mea este pe documentele prezentate în faţa instanţei! Acum cîteva luni chiar m-a sunat un prieten de la Rapid şi m-a întrebat dacă sînt nebun. dacă am renunţat la atîţia bani. Am de luat aproximativ 80.000 euro, dar cel mai bine poate să vă spună Liubliana Nedelcu, reprezentantul meu în România. Nici măcar nu am fost căutat de către acţionarii Rapidului, acest lucru arată interesul de care dau dovadă”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Glauber Berti, jucător care a evoluat la Rapid între 2010 şi 2013.

Tags: