Fotbal intern

Zenit Sankt Petersburg a făcut oferta de 13 milioane de euro pentru Dennis Man pe care Gigi Becali a refuzat-o!

01.12.2018 | 23:33
Zenit Sankt Petersburg a facut oferta de 13 milioane de euro pentru Dennis Man pe care Gigi Becali a refuzato

Internaționalul român de tineret este cel mai curtat fotbalist din Liga 1 Betano. Mijlocașul de la FCSB a atras atenția prin evoluțiile lui unor cluburi importante din străinătate. După ce turcii de la Fenerbahce și-au trimis scouterii la București pentru a-l urmări, așa cum FANATIK a anunțat în premieră, acum o altă formație renumită îl dorește pe jucător: Zenit Sankt Petersburg!

Rușii sunt convinși că Man este omul de care au nevoie, încercând să rezolve transferul acestuia până la viitorul Campionat European, acolo unde eventualele prestații bune i-ar crește semnificativ prețul!

Zenit Sankt Petersburg a făcut oferta de 13 milioane de euro pentru Dennis Man! “Ăștia vor da 30!”

Viitorul lui Dennis Man pare a fi departe de FCSB. Mijlocașul de 20 de ani este monitorizat de nume mari din Europa. Fenerbahce și-a arătat interesul pentru extrema lui Gigi Becali, dar turcii nu au făcut deocamdată nicio ofertă concretă. Nu același lucru se întâmplă cu o altă formație cunoscută. “Am primit ofertă de la un impresar, acum patru ore. Mi-a zis ”primești banii pe loc mâine, imediat, 13 milioane pe Man”. Am zis, ”mulțumesc, nu!”. Am primit ofertă cu toți banii pe loc. Oferta e din Vest. Eu am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro.

Eu cred că voi lua 50. Dacă am o ”perlă”, de ce să o vând ieftin. Man are un om în Anglia care vine meci de meci pentru el. După golul ăla a venit oferta imediat. Nu pot să zic de unde, nu vor oamenii. Eu am refuzat-o, dar ăștia o să dea 30, că au bani mulți!?”, declara zilele trecute Gigi Becali la Digisport.

FANATIK a aflat de unde este propunerea extraordinară primită de Becali: Zenit Sankt Petersburg. Clubul din Rusia e dispus să achite, pe loc, 13 milioane de euro. Clubul este patronat de colosul Gazprom iar suma de transfer nu ar reprezenta o problemă. În comparație, Zenit a plătit pentru fostul dinamovist Mevlja 8 milioane de euro celor de la Rostov.

Dennis Man driblează în meciul cu Poli Iași
Dennis Man este cel mai dorit fotbalist de la FCSB, turcii de la Fenerbahce trimițând scouteri la București pentru a-l urmări

Planul lui Gigi Becali și reacția impresarului lui Man

Prețul oferit de Zenit l-ar transforma pe internaționalul de tineret în cel mai scump transfer efectuat vreodată de o echipă din România. Cu toate acestea, Gigi Becali a refuzat propunerea și speră că FCSB va încasa mult mai mult. Chiar dacă a vehiculat în mass-media suma de 50 de milioane de euro ca preț de despărțire de Man, Becali l-ar ceda dacă rușii de la Zenit, turcii de la Fenerbahce sau oricare alt club interesat ar pune la bătaie peste 20 de milioane de euro.

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, nu a dorit să comenteze oferta de la Zenit: “Dennis Man este un jucător dorit de multe echipe din Europa. Este tânăr și joacă foarte bine și la echipa de club, și la echipa națională. Despre ofertele jucătorilor de la FCSB poate să vorbească doar Gigi Becali”, a spus Prodanca.

Dennis Man se bucură după calificarea la Campionatul European U 21 din 2019
Dennis Man a fost unul dintre pilonii naționalei de tineret a României, calificată după 20 de ani la un turneu final
Tags: