Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic râde de foştii adversari din Premier League: “I-am băgat în scaun cu rotile!”

06.11.2018 | 08:05
Zlatan Ibrahimovic râde de foştii adversari din Premier League

Zlatan Ibrahimovic râde de foştii lui adversari din Premier League într-un interviu acordat revistei FourFourTwo. Fostul internaţional suedez şi-a adus aminte de perioada petrecută în tricoul lui Manchester United şi a declarat că multe persoane i-au spus să nu meargă în prima ligă din Anglia.

“Am avut o carieră lungă înainte să ajung în Anglia. Jucasem pentru diferite cluburi din mai multe ţări, însă toţi îmi spuneau să nu merg în Anglia. Îmi spuneau că dacă voi da greş în Premier League toţi vor spune că nu am fost un fotbalist prea bun. Toţi erau împotriva mea. Ghici ce? Asta m-a motivat cel mai tare şi mi-a dat adrenalină. Dacă la 35 de ani am reuşit toate acele lucruri, gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă veneam când aveam 25 de ani. Totul ar fi fost diferit. Când am venit, toţi au spus că eram în scaun cu rotile. Eu i-am băgat pe toţi în scaun cu rotile”, a declarat Zlatan Ibrahimovic în interviul acordat pentru numărul din decembrie al revistei FourFourTwo.

Zlatan Ibrahimovic râde de foştii adversari din Premier League: “Un campionat prea lăudat”

Zlatan Ibrahimovic a râs de foştii adversari din Premier League şi le-a transmis că au avut noroc că nu a ajuns în prima ligă din Anglia când avea 25 de ani. Atacantul de 37 de ani a susţinut că este foarte mândru că a jucat pentru Manchester United şi că experienţa avută a fost una dintre cele mai frumoase din carieră.

“Sunt foarte mândru că am jucat la Manchester United, a fost clubul potrivit. Am câştigat trofee şi am reuşit multe lucruri frumoase până să mă accidentez. Am rămas cu nişte amintiri foarte frumoase. Voi rămâne mereu ataşat de United. Suporterii au fost incredibili. A fost unul dintre cele mai importante momente din cariera mea. Mi-a plăcut să joc în Premier League, dar cred că din punct de vedere al calităţii jocului, lucrurile sunt prea lăudate. Ritmul este alert, aşa că poţi avea probleme chiar dacă eşti printre cei mai buni fotbalişti din lume”, a mai precizat atacantul suedez.

Zlatan Ibrahimovic râde de foştii adversari din Premier League într-un interviu pentru presa din Anglia
Zlatan Ibrahimovic râde de foştii adversari din Premier League într-un interviu pentru presa din Anglia