Fotbal intern

Zlatinski, făcut praf după debutul la FCSB: “Nu ştiu de ce l-au deranjat”

04.09.2018 | 19:44
Zlatinski facut praf dupa debutul la FCSB Nu stiu de ce lau deranjat

Hristo Zlatinski a debutat duminică la FCSB, în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, din etapa a şaptea a Ligii 1. Mijlocaşul bulgar a fost titular, însă a fost schimbat la pauză de Nicolae Dică, la scorul de 2-0 pentru vicecampioana României. Mijlocaşul bulgar a fost însă criticat dur de unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbal, Cornel Dinu.

„Nu ştiu de ce mai trebuia deranjat şi săracul Zlatinski, care îşi trăia undeva o retragere frumoasă din fotbal. Nu e un jucător care să ajungă la pretenţiile FCSB-ului, la ceea ce vor, să câştige campionatul”, a spus “Procurorul”, pentru Telekom Sport.  Şi fostul selecţioner al României, Victori Piţurcă, consideră că a fost o greşeală mutarea lui Zlatinski, atât pentru FCSB, cât şi pentru Craiova: „Craiova a greșit când i-a dat drumul lui Zlatinski. Dacă l-au luat trebuie să joace. Nu am înțeles de ce l-a adus (n.r. FCSB-ul), că are jucători de valoare la mijloc, a mai spus fostul antrenor al Stelei, la un post de televiziune.

Zlatinski, criticat după debutul în tricoul FCSB

După debutul lui Hristo Zlatinski, patronul FCSB, Gigi Becali, a avut un discurs enigmatic, dând de înţeles că nu a fost mulţumit cu prestaţia veteranului bulgar: „Nu poate nimeni să ne ia campionatul. E o problemă de valoare când te egalează de la 2-0. Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski. Am glumit cu Zlatinski. Nu poţi să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeţi şi voi. Eu comentez ce vreau eu. Nedelcu e plătit să fie fotbalist. Nu scrie în contract că trebuie să joace mijlocaş central. El joacă unde îl pune antrenorul. E fotbalist, îl pune antrenorul şi asta e. Eu nu îl angajez să joace unde se simte el bine. Antrenorul hotărâşte unde dă randament”. 

Ilie Dumitrescu, fostul mare internaţional Român, l-a criticat pe Gigi Becali pentru modul în care a anunţat că regretă că l-a transferat pe mijlocaşul bulgar. “Eu nici nu aş cumpăra un jucător după un meci. Cum să judeci un jucător după o repriză? Suntem amatori? E echipa lui, banii lui, dar nu aşa. Nu în zona asta. Poate o să îl plătească până în iarnă”, a spus Ilie Dumitrescu.

FCSB – FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

120.000 de euro este salariul anual al lui Zlatinski la FCSB