Life

Zodia Gemeni în 2021. Ce arată astrele pentru persoanele născute sub semnul de aer, lună cu lună

11.11.2020 | 16:45
Zodia Gemeni in 2021 Ce arata astrele pentru persoanele nascute sub semnul de aer luna cu luna
Zodia Gemeni. Foto: thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va avea un 2021 plin de evenimente neprevăzute. Nu va fi lună care să nu le aducă o noutate, începând chiar cu ianuarie.

Gemenii vor avea la anul motive serioase de bucurie, dar și de întristare. Pentru ei, 2021 va fi anul în care își vor care sunt oamenii care contează cu adevărat în viața lor și cum trebuie să se poziționeze vizavi de anumite evenimente.

ADVERTISEMENT

Ianuarie: Gemenii primesc încurajări pentru un proiect la care au visat de multă vreme. Au aproape oamenii pe care se pot baza. Încă de la începutul anului își vor da seama cine contează cu adevărat în viața lor, căci se vor strânge rândurile.

Zodia Gemeni are un 2021 plin de neprevăzut

Februarie: O iubire nouă apare în calea celor care își caută jumătatea. Cei care momentan formează un cuplu s-ar putea să își oficializeze relația într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Martie și aprilie: Sunt două luni de foc pentru Gemeni. Au de recuperat datorii mai vechi, iar unele evenimente din viața personală îi pot da peste cap.

Mai: O lună prosperă din toate punctele de vedere, mai ales în a doua ei jumătate. Gemenii se pot îmbogăți primăvara.

ADVERTISEMENT

Iunie: Dorința de a călători devine acerbă pentru nativii de aer, iar oportunități vor veni cu nemiluita.

Norii negri apar toamna

Iulie: Această lună este marcată de conflicte chiar cu persoane de la care nu se așteptau. Reproșurile vor zbura ca săgețile din ambele părți.

ADVERTISEMENT

August și Septembrie: Gemenii trăiesc în aceste două luni liniștea dinaintea furtunii, furtună care va sosi în luna…

Octombrie: Se duc dispute mari în familie. Poate fi vorba despre niște drepturi patrimoniale, despre pământ sau obiecte lăsate moștenire de cineva decedat recent.

Noiembrie: Gemenii se pot adresa instanței de judecată pentru a i se face dreptate într-o speță personală și există șanse foarte mari să și câștige.

Decembrie: Anul se încheie în glorie, cu oamenii care contează aproape și cu perspective pozitive de viitor.

 

ADVERTISEMENT