Life

Zodia Rac în horoscopul lunii octombrie 2020. Trecutul revine furtunos în viața acestui semn zodiacal

22.09.2020 | 12:42
Zodia Rac in horoscopul lunii octombrie 2020 Trecutul revine furtunos in viata acestui semn zodiacal
ADVERTISEMENT

Zodia Rac se va lovi de umbrele trecutului, cel puțin așa prevede horoscopul lunii octombrie pentru cei născuți sub acest semn de apă.

Zodia Rac în luna octombrie: nervi, stres și deznădejde

Este o lună a reglărilor de conturi, a conștientizării lucrurilor pe care le-au învățat ori a celor pe care trebuie să le recupereze.

ADVERTISEMENT

Zile de foc vor fi încă de la începutul celei de-a zecea lună din an. Pe 5 sau 6 octombrie Racii trebuie să se aștepte la vizite neplăcute din partea unor rude cu care nu au avut o relație tocmai roz.

Apar revendicări din toate părțile, reproșuri pe care acești nativi nici măcar nu aveau cum să le intuiască.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele sentimentale cu care vor intra în octombrie, Racii vor fi nevoiți să facă față și situațiilor complicate, la limită, în care îi va pune chiar cei mai apropiați oameni din familie.

Până pe 18 octombrie va fi o perioadă crâncenă, iar Racii nu stau tocmai bine la capitolul răbdare mai ales atunci când se află în situații de criză, când toate oalele se sparg în capul lor.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul lunii e ceva mai promițător

Sunt dispuși să îngroape securea războiului, doar că de data asta nu vor fi suficiente vorbele dulci cu care i-au obișnuit pe ceilalți, ci vor trebui să dovedească faptul că într-adevăr vor să depășească momentul prin acțiuni.

Așadar, luna octombrie este cea a acțiunilor în forță pentru nativii de apă, asta dacă vor cu adevărat să iasă la liman cu bine.

ADVERTISEMENT

Perioada 19-27 octombrie este una ceva mai bună, căci mulți Raci, mai ales cei tineri, își vor găsi echilibrul și vor începe să privească, în sfârșit, partea plină a paharului.

Dau tot ce au mai bun din ei și la locul de muncă, iar recompensele vor veni undeva la sfârșitul lunii. Racii mai pot dovedi multe din punct de vedere profesional, însă le trebuie doar puțină încurajare și suficient spațiu și timp.

Ei nu se pot descurca niciodată condiționați, ci trebuie lăsați liberi, să își gestioneze singuri activitatea.

 

ADVERTISEMENT