Life

Zodia Taur în 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre acest nativ

09.01.2021 | 11:30
Zodia Taur in 2021 Previziunile lui Mihai Voropchievici despre acest nativ
Zodia Taur în 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre acest nativ. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru fiecare semn zodiacal în anul 2021, iar Taurul poate avea succes dacă vine cu idei inovatoare și renunță la problemele din trecut. 

Astrologul de la Antena 3 precizează că anul 2021 este guvernat de cifra 5, care se află între 1 și 9 și reprezintă echilibrul, care poate fi tulburat. Toți nativii vor avea parte de diferite schimbări și provocări.

ADVERTISEMENT

Totodată, este un an în care lucrurile vor fi liniștite, iar cele imprevizibile nu-și vor face simțită prezența atât de des. Nativii trebuie să fie chibzuiți și să facă economii, lucru valabil și pentru Taur.

Zodia Taur în 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre acest nativ

Mihai Voropchievici a menționat, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, că anul 2021 va fi guvernat de inteligență și că nu vor exista atât de multe evenimente neprevăzute. Acest an este reprezentat de cifra 5, care denotă echilibrul, moderația.

ADVERTISEMENT

Astfel, nativii pot fi norocoși pe mai multe planuri, însă acest noroc poate să fie unul nestatornic. Este un al al stabilității financiare pentru toate zodiile, inclusiv pentru Taur, care se va concentra foarte mult pe muncă.

În plus, nativii vor să-și perfecționeze condițiile de viață și trebuie să depună un efort imens, pentru că există datorii în spate. Chiar dacă va fi un an bun în plan financiar pentru Taur, trebuie să fie econom și să pună bani deoparte.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să renunțe la trecut

Nativii din zodia Taur pot obține rezultate foarte bune dacă vin cu idei noi și originale, dar și dacă renunță la fantomele trecutului și aleg să privească spre viitor. Trebuie să-și asume riscuri majore dacă vor să aibă parte de reușite mari.

Taurii muncesc din greu anul acesta, dar se vor apropia de familie și vor petrece mai multe momente împreună. Nu este un an favorabil în plan amoros, așa că vor rămâne tot singuri.

ADVERTISEMENT

Eforturile pe care le depun la muncă le-ar putea aduce venituri avantajoase Taurilor, însă vor ajunge să fie victimele stresului, un mare pericol pentru sănătate. Pentru ca organismul lor să fie ferit de boli, este recomandat să petreacă mai mult timp în natură.

Călătoriile nu vor lipsi din 2021 pentru Tauri, care se bucură de ele și au ocazia să se afirme. Trebuie să fie sinceri cu cei din jur, mai ales dacă au o problemă. Îi așteaptă decizii noi legate de locul de muncă și au de gând să-și schimbe actualul job.

ADVERTISEMENT