ADVERTISEMENT
Life

Zodia Taur în luna iulie 2021. Vin vremuri destul de interesante. Nu e o perioadă roz

Zodia Taur are un iulie 2021 destul de încercat. Luna lui Cuptor vine pentru cei născuți sub acest semn de pământ cu multe provocări.
Autor: Dan Suta | 15.06.2021 | 10:53
Zodia Taur în luna iulie 2021. Vin vremuri destul de interesante. Nu e o perioadă roz
Zodia Taur în luna iulie 2021. Foto: thresholdconsulting.wordpress.com

Zodia Taur va avea o lună iulie 2021 destul de provocatoare și nu în cel mai fericit sens. Lucrurile tind să se schimbe brusc, iar cei nepregătiți s-ar putea să aibă puțin de suferit.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ au în față o lună fierbinte din toate punctele de vedere. Anumite conflicte mai vechi s-ar putea acutiza. Unele probleme nerezolvate la timpul lor s-ar putea să le schimbe complet paradigmele după care s-au ghidat până acum în viață.

Zona prieteniei va fi cea mai încercată pentru acești nativi. Taurii trec prin tot felul de dușuri reci mai ales în a doua jumătate a acestei luni.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur în luna iulie 2021

În prima jumătate a lunii iulie 2021, zodia Taur va cunoaște niște adevăruri care s-ar putea să o dea peste cap. Persoanele născute sub semnul venusian trebuie să facă eforturi în plus pentru a se redresa, pentru a se ridica de jos.

Dau de tot felul de persoane false și trebuie să deschidă ochii. Ar fi bine să facă o curățenie cât mai repede în lista lor de prieteni.

ADVERTISEMENT

Adevăratele dușuri reci vin în a doua jumătate a lunii, mai exact undeva după 16 iulie. Vor apărea tot felul de fenomene astrologice care le vor testa răbdarea și verticalitatea.

Oricât de bine și-ar face treaba și oricât de mult s-ar strădui ca lucrurile să iasă în favoarea lor, nativii de pământ își vor da seama că le lipsește ceva pentru a fi complet fericiți.

ADVERTISEMENT

Zile norocoase și zile ghinioniste

Este vorba despre aprecierea anumitor persoane, căci fără a fi validați, ei nu mai pot continua pe drumul început. Au nevoie de vorbe frumoase, de încurajări. Au nevoie să li se demonstreze că e bine ce fac, chiar dacă ei sunt deja convinși de asta prin natura felului lor de a fi.

Zilele norocoase în luna iulie pentru Tauri sunt puține. Există trei zile în care trebuie să profite de oportunitățile care li se arată.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre 18, 20 și 22 iulie. Printre obstacole, nativii de pământ mai găsesc și câte o portiță de evadare, doar că trebuie să deschidă bine ochii pentru a vedea ușa corectă.

Zilele ghinioniste sunt ceva mai mult. 4, 5, 8, 11, 13, 15, 21 și 26 iulie nu sunt zile tocmai fericite mai ales din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!