Life

Zodia Taur și latura ei ascunsă. Ce nu bănuiai niciodată

28.10.2020 | 16:16
Zodia Taur si latura ei ascunsa Ce nu banuiai niciodata
Zodia Taur și tensiunile care apar în 2021. Ce le este preconizat pentru acest an Sursa foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur este puternică, impulsivă și o romantică incurabilă, dar care este atuul ei secret, acel ceva pe care îl cunosc doar cei foarte apropiați? Îți spunem în rândurile de mai jos!

Persoanele născute sub acest semn de pământ știu să facă față celor mai dificile situații în viață. De multe ori recurg la tertipuri extrem de inteligente atunci când vor să îi testeze pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Taurii o fac pe proștii de foarte multe ori ca să vadă care este opinia reală a oamenilor și să obțină informațiile de care au cu adevărat nevoie.

Zodia Taur joacă excelent cartea vulnerabilității

Pentru acești nativi, lucrurile sunt destul de simple în viață, dar le place să le complice pentru a se asigura că totul este așa cum cred.

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte hotărâți din prima și nu se aruncă înainte cu capul dacă nu cred 100% în ceva.

Taurii dau de obicei tot ce au mai bun din ei și pot trece cu vederea multe lucruri urâte, câtă vreme au ceva de câștigat din asta.

ADVERTISEMENT

Atunci când simt că le este știrbită autoritatea, că sunt luați în derâdere și că nu primesc același respect și aceeași abordare serioasă a anumitor probleme, pot fi foarte duri și neiertători.

Obțin mereu ceea ce vor, sub aparența de falsitate

Taurii reușesc să se impună și în relațiile de iubire, unde joacă de fiecare dată excelent cartea vulnerabilității.

ADVERTISEMENT

Sub aparentele plângeri continue, a nemulțumirilor de dimineața până seara se ascund niște interese pe care ei le au foarte bine în cap.

Taurii nu sunt ușor de clintit atunci când își propun ceva, dar pot lăsa senzația de delăsare și de suferință atunci când știu că doar dacă luptă cu toate armele ajung acolo unde își doresc.

Nu înseamnă că acești nativi de pământ sunt falși, ci cu un pas în fața celorlalți, punându-le la încercare adevăratele crezuri și atitudinile, căci ei se numără într-adevăr printre cei mai sinceri dacă li se cere părerea fără menajamente.

 

ADVERTISEMENT