Life

Zodia Vărsător și karma vieții sale. Ce trebuie reparat pentru atingerea fericirii

27.04.2021 | 18:41
Zodia Varsator si karma vietii sale Ce trebuie reparat pentru atingerea fericirii
Zodia Vărsător. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător este toată viața pe karmă de atașament posesiv, iar ceea ce trebuie să schimbe pentru a atinge fericirea este renunțarea la verbul „a avea” și adoptarea lui „a fi”.

Vărsătorii sunt cei mai creativi, energici și visători din cele 12 zodii, dar dacă își propun lucruri materiale, s-ar putea să nu fi învățat nimic din greșelile lor karmice.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trebuie să lupte în această viață să devină cineva, să îi ajute pe cei din jur, nu să agonisească la infinit.

Zodia Vărsător și karma de atașament posesiv

Acești nativi au un permanent conflict interior între tendința de a poseda obiecte și a lupta pentru lucruri efemere și latura spirituală a vieții.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer primesc tot felul de semnale atunci când sunt pe drumul greșit, când dezvoltă noi obsesii sau pasiune pentru obiecte ori plăceri carnale.

Cu cât se îndepărtează mai mult de esența Universului, de sentimente precum iubirea și compasiunea, cu atât tind să devină mai nefericiți, chiar dacă adună bani în conturi, case, mașini și au senzația că sunt buricul Pământului.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trebuie să sape adânc în sufletul lor

Se spune că Divinitatea a hărăzit fiecare zodie cu câte ceva, cu un talent, o îndeletnicire, iar Vărsătorilor se pare că le-a dat ceva mai mult simț artistic față de restul zodiilor tocmai pentru ca prin artă să reușească să transpună cele mai frumoase și curate idei, scopul real al vieții fiecăruia pe această planetă dincolo de alergătura de zi cu zi pentru obiecte.

Vărsătorii sunt destul de autodidacți și fac față provocărilor pe care soarta le scoate în calea lor, însă de cele mai multe ori intervin tot soiul de atașamente care nu îi lasă să evoluează.

ADVERTISEMENT

Așadar, Vărsătorii pot fi fericiți fără să aibă sume mari de bani în conturi, pentru că fericirea lor nu este la bancă, ci în adâncul sufletului lor. Pentru asta trebuie să sape adânc și să nu le fie frică dacă până la luminî vor da de întuneric.

 

ADVERTISEMENT