News

Zodiac Chinezesc de weekend! Ce v-au rezervat astrele în perioada 29-31 martie

29.03.2019 | 08:51
Zodiac Chinezesc de weekend Ce vau rezervat astrele in perioada 2931 martie

Astrologii prezintă Zodiacul Chinezesc pentru weekend. Astrele anunță că perioada 29-31 martie 2019 va fi una plină cu de toate, însă, în caz că apar situații mai puțin plăcute, conflicte ori discuții banale, un gram de răbdare și puțină înfrânare nu ar strica.

Zodiac Chinezesc de weekend

De altfel, contextul în care ne aflăm este unul bun, căci suntem în anul Mistrețului de Pământ, semn zodiacal ce aduce beneficii pentru toți nativii. De asemenea, se anunță un climat favorabil succesului pe toate planurile. În această perioadă, Mistrețul de Pământ vine cu noroc pentru cei mai mulți dintre nativi, dar aduce și un sentiment intens de eliberare din punct de vedere emoțional. Totodată, motto-ul anului este ”Trăiește viața din plin”, așa că să îi dăm bice și să trăim!

Zodiac Chinezesc de weekend! Ce v-au rezervat astrele în perioada 29-31 martie
Ce v-au rezervat astrele în perioada 29-31 martie

Dragon

Ceea ce îți va asigura succesul în acest weekend va fi concentrarea. De asemenea, comunicarea, în intervalul 29-31 martie, este foarte bună, astfel că vei găsi metode prin care să te înțelegi mult mai bine cu cei din jur, comparativ cu zilele trecute, potrivit kfetele.ro.

Șarpe

Ești un pic pierdut, însă dacă îți definești clar obiectivele, le vei și atinge. Este posibil să te pierzi și cu firea, astfel că se prevede un conflict cu un apropiat.

Cal

Este o perioadă numai bună pentru noi întruniri, așa că nu rata ocaziile de care vei avea parte pentru a face shcimbări în viața ta.

Capră

Te implici mult în tot ceea ce apare în viața ta, iar din această cauză pare că nu mai ai vlagă pentru nimic altceva. De asemenea, devii și mai sensibil.

Maimuță

În perioada 29- 31 martie 2019 devii extrem de generos, atât de generos că ți-ai da și haina de pe tine pentru a-i vedea pe cei dragi fericiți.

Cocoș

Ești vesel, energic, motiv pentru care mulți se apropie și te înconjoară. De asemenea, apare o problemă în familie, dar care s-ar putea rezolva cu bine repede.

Câine

Este posibil ca cineva din anturajul tu să își schimbe atitudinea față de tine. Cât despre parteneriate, afaceri, este o perioadă bună pentru a bate palma cu cineva.

Mistreț

Îți transmiți ușor ideile și treci printr-un moment care îți este prielnic pentru a te implica în noi proiecte.

Șobolan

Ești tentat să analizezi la sânge acțiunile celor din jur. Pe de altă parte, contextul astral este prielnic pentru a te ocupa de îndeletniciri manuale.

Bou

În acest weekend nu îți scapă nimie! Ești atent la tot ce mișcă, lucru care poate scoate din pepeni unii oameni, dar dacă pui la toate acestea și un strop de amuzament, situația se va ameliora.

Tigru

Este o perioadă numai bună pentru relaxare, ieșit în oraș și multă distracție. Când vine vorba de dragoste, îi vei acorda atenție persoanei dragi.

Iepure

Te simți foarte obosit, căci te resimți după săptămâna grea pe care ai avut-o, așa că ai nevoie mare de o pauză.