Life

Zodiac chinezesc: joi, 11 iunie 2020. Câinele este prins pe picior greșit

10.06.2020 | 11:45
Zodiac chinezesc joi 11 iunie 2020 Cainele este prins pe picior gresit
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 iunie 2020. Șobolanii au nevoie de o resuscitare a relației de cuplu. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 11 iunie 2020, vine cu decizii greu de luat, evenimente surprinzătoare, dar și relații cu persoane noi. FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 iunie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Îți este greu să iei o decizie finală în privința locului de muncă. Ai mai multe variante, dar din păcate nu știi pe care să o alegi. Consultă-te cu un prieten de încredere.

ADVERTISEMENT

Bivol

Stai la distanță față de oamenii care te-au dezamăgit în trecut. Nu uita că unele persoane nu se schimbă niciodată, nu le mai da nicio șansă acestora.

Tigru

Lumea nu arată așa cum ți-ai imaginat-o, dar datorită pasiunilor reușești să o faci mult mai frumoasă. Distrează-te și păstrează amintirile alături de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te-ai săturat să lupți împotriva morilor de vânt? Nu trebuie să fii mereu împotriva curentului, poate ar fi timpul să iei o pauză și să te relaxezi.

Dragon

Nu mai lăsa oamenii să-ți dicteze ce drum să urmezi în viață. Fii inovativ și demonstrează-le tuturor că te descurci și singur, pe propriile picioare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Gata, pune punct relației de dragoste dacă simți că nu te mai regăsești. Nu mai pierde timpul aiurea și caută o persoană cu care să rezonezi din toate punctele de vedere.

Cal

Nu mai ai foarte mult și vei ajungi acolo unde ai visat mereu. Pașii mici, dar siguri te-au ajutat să devii cine ești azi. Tot ce contează e să-ți atingi țelul.

ADVERTISEMENT

Capră

Nici nu știi cât de inventiv ești până nu ajungi să te saturi de o anumită situație. Pune-ți mintea la bătaie și ideile vor ieși la suprafață, una după una.

Maimuță

Depășește granițele spirituale și lucrează mai mult la planurile de viitor. Nu te da bătut, cea mai bună cale de a învinge este că lupți în continuare.

Cocoș

Totul este complicat la locul de muncă. Dacă vrei să-ți faci lucrul mai ușor, colaborează cu colegii de la serviciu. Nu trebuie să-ți asumi toate sarcinile.

Câine

Ești prins pe picior greșit. Partenerul de viață află care-ți este adevărata față, însă oricât ai vrea să dregi situația nu vei reuși să o scoți la capăt.

Mistreț

Ești epuizat și depășit de situațiile prin care treci. Este timpul să iei o pauză binemeritată și să te odihnești mai mult. Încarcă-ți bateriile suficient.

ADVERTISEMENT